Felháborító rendezvényt szervezett a külügyminisztérium

Forrás: MTI

A Külgazdasági és Külügyminisztérium félévente rendezi meg a Misszióvezetői Értekezlet nevű eseményt, aminek összehívásától a jelenlegi járványhelyzet sem tántorította el kormányzatot. Pedig ép ésszel ilyet nem lehetne csinálni.

A járvány miatti korlátozó intézkedések alapján jelenleg tíz embernél több nem találkozhat egymással még magánlakásban sem, még éttermi teraszon sem lehet fogyasztani, nem lehetnek nézők sport- és kulturális rendezvényt, és nem lehet konditerembe,uszodába járni. Ezzel szemben a minisztérium

90 külföldről érkezett embert zárt össze egy hétre egy konferencia terembe,

miközben aki külföldről érkezik haza, annak két PCR-tesztet kell végeztetnie magán saját költségére 5 napon belül, vagy 10 napig karanténban marad. A Misszióvezetői Értekezletre félévente hazahívják Magyarország összes nagykövetét, akik a nemzetközi szervezetekhez delegáltakkal együtt mintegy kilencvenen vannak, de nekik

nem kellett se karanténba vonulniuk, se tesztelniük,

mert a diplomataútlevéllel, hivatalos céllal érkezőkre nem vonatkozik a rendelet! Tehát, a rendezvény teljesen legális, a résztvevők a következő tájékoztatást kapták: “A hatályos jogszabályi környezet és a veszélyhelyzetre tekintettel bevezetett védelmi intézkedések hatálya alatt a munkavégzéshez kapcsolódó esemény, így munkaértekezlet tartható a maszkviselésre és egyéb járványügyi védelmi intézkedésekre vonatkozó előírások betartása mellett.”

Hozzátesszük, hogy a jelenlegi jogszabályi környezetben az is teljesen törvényes, hogy közpénzek száz milliárdjait tolják ki alapítványokba úgy, hogy azután senkinek semmi köze nincs hozzá.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!