Meghökkentő szivárogtatás: titkos alagutat építene a Fidesz Orbánnak?

Orbán

“Titkosítva akarnak Orbán számára saját alagutat építeni a Puskás Stadionba, én viszont nem hagyom elsumákolni, hanem nyilvánosságra hozom. Tudom, hogy a kétharmad bosszút fog állni ezért, de az igazságért minden következményt vállalok”

– állítja Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Parlament Nemzetbiztonsági bizottságának elnöke egy friss Facebook-videóban.

Stummer állítása szerint azért szerzett tudomást a tervről, mert az alagútról szóló beruházást a Nemzetbiztonsági bizottságon keresztül akarták titkosítani. Stummer jelezte a Fidesznek, hogy nem hagyja jóvá a tervet, és napirendre sem hajlandó venni az ügyet a bizottság ülésén. Erre felkereste őt Halász János, a bizottság fideszes alelnöke, hogy közölje, módosítani fognak a napirenden, hogy “dönthessünk a keddi ülésen a stadionban tervezett tikos alagútról”.

“Mármint, hogy ők dönthessenek, hiszen a Fidesznek többsége van ebben a bizottságban is”

– fogalmazott Stummer, hozzátéve, hogy az ülésen

Lezsák Sándor, Móring József és Hubay György végül meg is szavazták a titkosított alagutat “a főnöküknek”.

Stummer a videót azzal zárta, hogy elmondta, úgy érzi, nem maradt más választása, mint hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, és vállalja a mostani lépésének jogi és politikai következményeit.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!