Meglepő fejlemény Szájerről: ezzel töltötte volna az idejét az utóbbi időben?

Fotó: Népszava

“Nem hinném, hogy haragszik rám, ugyanis egy ideje rendszeresen váltunk egymással üzeneteket. Nem blokkolta a számomat, nem tett szemrehányást”

– állítja Szájer József kapcsán a Blikknek a brüsszeli orgia házigazdája.

Ismeretes: David Manzheley legutóbb akkor adott magáról hírt, amikor bejelentette: nem nyilatkozik többet a médiának, mert halálos fenyegetéseket kapott. Most mégis megszólalt, és azt mondta: már nem fél, de azért óvatos.

Szájer mellett a lapnak kitért arra is, hogy azóta is tart szexpartikat, csak most már duplán megszűri, kiket hív meg.

“Folyamatosan ébernek kell lennem, figyelnem, hogy mi történik körülöttem. De a szexpartik természetesen nem álltak le, ebben senki nem tud megállítani”

– nyilatkozta.

A kérdésre, mit takar pontosan az ébersége, azt válaszolta: ez főképpen az idegenekkel való kapcsolatfelvétellel kapcsolatos. Például azok szűrését, akik részt szeretnének venni a partijain. Menzheley szerint Magyarországról és Lengyelországról is többen hamis profilokkal próbáltak meg bejutni az orgiáira a speciális internetes applikáción keresztül, ő azonban kiszűrte őket egy egyszerű Google-képkereséssel és IP-cím kereséssel.

Szájerre visszatérve úgy fogalmazott: közös beszélgetéseik egyáltalán nem érintették a novemberi razzia kényes politikai utóhatásait, csupán megszokott dolgokról értekeztek. Hozzátette: érzése szerint az eset kitudódásával

“súlyos teher szakadt le Szájer válláról”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!