Tömeges agymosásra készülnek Orbánék azokban a nagyvárosokban, ahol veszítettek!

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor Kép: twitter @reinharduhrig

Elképesztő húzásra készülnek Orbánék! Több milliárd forintot költenek agymosásra azokban a városokban, ahol az önkormányzati választásokon veszítettek!

Ingyenes bulvárújságnak álcázott fideszes propagandával árasztja el a Fidesz az ellenzéki vezetésű nagyvárosokat! A Narancs.hu értesülése szerint az ingyenes kiadványokat több százezer példányban dobják majd be a postaládákba.

A bulvárújságnak kinéző „City” nevű hetilapokkal akarják Orbánék manipulálni az embereket!

A Narancs.hu információi szerint a 24 oldalas ingyenes színes újság Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Szekszárdon, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsett, Dunaújvárosban, Nagykanizsán jelenik meg.

A hetilap háromféle tartalmat kínál: Fideszes, ellenzéket lejárató szövegeket, bulvárhíreket és reklámokat.

A propaganda szövegeket helyben fogják írni, az adott település fideszes emberei, a bulvárhíreket és a reklámokat pedig központilag teszik bele az újságba. Mindez arra utal, hogy Orbánék felismerték: Mészáros Lőrinc megyei lapjait a kutya sem olvassa.

Ezért most az a nagy fideszes terv, hogy sokan örülnek majd, ha ingyen kapnak egy színes hetilapot.

Orbánék abban bíznak: mivel az emberek kíváncsiak a bulvárhírekre, a fideszes hazugságokat is el fogják olvasni!

A Narancs.hu úgy tudja, a lapcsalád központi szerkesztőségének vezetője Pósa Árpád lehet, aki fegyelmezetten helyt állt eddig is, bárhová vezényelte a Mészáros Lőrinc által berkebelezett Mediaworks. Az, hogy a bulvárlapnak álcázott propagandaújság sikeres lesz-e, jórészt azon múlik, felismerik-e az emberek, hogy miről is van szó, és hányan fogják oda dobni a megtévesztő kiadványt, ahová való: a kukába.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!