Kósa Lajos megfejtette, miért bíznak jobban a magyarok a nyugati vakcinákban

Bár a csengeri örökösnővel való, a napokban újra fellángoló botrányára nem reagált, a magyarok vakcinákkal kapcsolatos érzéseiről elmondta a véleményét Kósa Lajos egy friss Facebook-bejegyzésben.

A fideszes politikus azt írta: a nyugati vakcinák elfogadottságáért szerinte

“a baloldali kútmergezés” a felelős.

Egészen pontosan úgy fogalmazott:

“Sajnos az oltásoknál érezhető a baloldali kútmérgezés, a tapasztalatok szerint az emberek a nyugati vakcinákat jobban elfogadják. Holott a magyar szakemberek véleménye a perdöntő, akik legalább olyan rátermettek, mint a brüsszeliek, ha nem jobbak.”

Kósa szerint a magyar szakértők (akik közül az OGYÉI-ben dolgozók az orosz vakcinát a külsős szakértők negatív véleménye ellenére engedélyezték) “nagyobb felelősséget éreznek a magyar emberekért”, mint a brüsszeliek. Szerinte amire “a mieink azt mondják, hogy biztonságos, az valóban az”.

Posztját azzal zárta: jól halad az oltási terv végrehajtása. (Ezt “némiképp” árnyalja, hogy épp ma derült ki: több 19-22 év közötti, alapbetegség nélküli fiatalt is berendeltek az oltásra, miközben az oltási terv szerint még csak a 18-59 év közötti krónikus betegek következnek a sorban.)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!