Brutálisan karambolozott Vitray Tamás! Mentő vitte kórházba!

Borzalmas látványt nyújtott az a két karambolozó autó, amelyek közül az egyikben Vitray Tamás ült. A televíziós szakember nem vett észre egy közlekedési táblát, és kihajtott egy szabályosan jövő Audi elé. Vitray Tamást mentő vitte kórházba. Mindkét autó totálkáros lett.

A baleset Budapesten történt. A Blikk értesülése szerint Vitray az autójával egyirányú utcában haladt, és nem vette észre, hogy jobbra kell fordulnia.

A műsorvezető megpróbált keresztben áthajtani az úton, ekkor történt a brutális baleset.

Egy szemtanú így emlékezett vissza: „A Volvo sofőrje nagyon lassan hajtott, de ezt a táblát valószínűleg nem vette észre. Az Andrássy úton szabályosan haladó kocsi pedig nem számíthatott rá, és belerohant, a lökés pedig méterekkel taszította arrébb. A szabályosan haladó autó, amit egy hölgy vezetett, egy oszlopnak ütközve állt meg.”

Vitray Tamást mentő vitte el kórházba,

ahol megállapították, hogy szerencsére nincs semmilyen sérülése.

0217 Vitray autoja
Vitray Tamás autója totálkáros lett – Fotó: budapestkornyeke.hu

Miután a gyerekei hazavitték, a televíziós a Blikknek elmondta, hogy érti magát. „Azt nem mondanám, hogy semmim se fáj, mert a biztonsági öv megrántott. A lényeg, hogy személyi sérülés nem történt. Miután minden vizsgálat lelete negatív lett, hazaengedtek a saját felelősségemre, de többet nem kívánok mondani a balesetről, majd pár nap múlva, ha tényleg megmaradok, mindent elmesélek.”

Bár Vitray úgy tudja, hogy senkinek sem esett baja, a Bors úgy értesült, hogy a balesetben enyhébb személyi sérülés történt. Az ügyet szabálysértésként vizsgálják.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!