Fideszes lap: a jobboldali emberek szebbek, boldogabbak és jobb a szexuális életük is

Náci időket idéző véleménycikk jelent meg a kormánypárti Demokrata nevű hetilapban.

A szerző, Gazdag István (aki magát Facebook-oldalán “a jobboldali újságírás egyik legszókimondóbb, legfelkészültebb, legműveltebb alakjaként, az európai kultúra, civilizáció, az európai őshonos, vagy európai származású emberek és nemzeteik legelszántabb védelmezőjeként” mutatja be) a cikkben különböző cikkekre, kutatásokra hivatkozva

egyfajta konzervatív übermensch embertípust hoz létre.

Gazdag szerint a jobboldali emberek

  • erősebbek,
  • szebbek,
  • okosabbak,
  • boldogabbak,
  • és még a szexuális életük is jobb, mint baloldali embertársaiknak.

Néhány gondolat a cikkből:

  • Minél jobban néz ki valaki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy önmagát konzervatívnak tekinti.
  • Minél magasabb valaki, annál nagyobb valószínűséggel konzervatív beállítottságú.
  • A konzervatívok hajlamosabbak jobban megbízni a saját értékítéletükben, mint a liberálisok, tehát felelősségteljesebbek a döntéshozatalukban.
  • A konzervatívok egyértelműen boldogabbak, mint a liberálisok.
  • Egy, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Svédországban és Dániában végzett felmérés alapján a jobboldaliak nagyobb valószínűséggel elégedettek a szexuális életükkel.
  • A fizikailag erősebb férfiak inkább jobboldaliak, míg a gyöngébbek hajlamosabbak a gondviselő állam és a vagyon-újraelosztás, vagyis a fiskális fosztogatás támogatására, akárcsak a nők.
  • Nem a konzervatívok, hanem inkább a liberálisok hajlamosak olyan “pszichotikus jellemvonásokat” mutatni, mint például a csökönyösség, a kockázatvállalás, a feltűnési viszketegség, az indulatosság és az önkényeskedés.

Gazdagot a cikk megírására Bencsik András, a Sajtóklub visszatérő vendégének egy kijelentése motiválta. Bencsik az egyik adásban Szabó Tímeáról, a Párbeszéd társelnökéről fogalmazott úgy:

“amilyen ronda, olyan gonosz”.

A fideszes újságíró ezzel mélyen egyetértett, szerinte nem véletlen, hogy Amerikában is a “tipikus női arcvonású” női politikusok inkább republikánusok, mint a nemileg kétes vagy férfias arcvonású nőtársaik.

“Minél kevésbé nőies egy nő, annál valószínűbb, hogy demokrata párti szavazó”

– írta a cikkben.

Gazdag az alábbiakkal összegezte a gondolatmenetét:

“Összegzésül, tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói – finoman szólva – kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek. Az ellenkezője lenne meglepő.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!