Amerikából állítják: Biden Orbán megbuktatására készül

Orbán Biden

A kormánypárti Magyar Nemzetnek adott interjút a konzervatív Hudson Intézet programigazgatója.

John Fonte szerint hiába bukott meg Donald Trump, az amerikai konzervativizmus már soha nem lesz olyan, mint előtte volt. Mint fogalmazott:

“Trump most elment ugyan, de átadta másoknak a zászlót. (…) Trump távozása kétségkívül visszalépést jelent, de a Republikánus Párt időközben megváltozott.”

Fonte a trumpi fordulathoz hasonlította a mostani magyar politikát is, ami szerinte – Kína megítélésének kivételével – az amerikai konzervativizmushoz illeszkedik.

Épp ezért nem is meglepő a programigazgató szerint, hogy – mint fogalmazott – az Orbán-kormány a Biden-adminisztrációtól

“csak a legrosszabbra számíthat”.

Fonte egyenesen azt állította a Magyar Nemzetnek, hogy Bidenék

“be akarnak avatkozni a magyarországi választásokba is, pénzt adnak a Fidesszel szemben álló civil szervezeteknek, és összedolgoznak a magyarországi ellenzékkel. (…) Megpróbálják aláásni Orbánt olyan érvekkel, hogy totalitárius, tekintélyelvű.”

Az új amerikai nagykövet esetében is arra számít, hogy a teljes ellentettje lesz David Cornsteinnek. Mint fogalmazott: olyan “liberális internacionalistát” fognak küldeni, aki “jól megtalálja a hangot az Orbán-ellenes civil szervezetekkel”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!