Zsinórban hat napig riogatott címlapján Gyurcsánnyal a Magyar Nemzet

Gyurcsány Ferenc, és ami mögötte van” címmel múlt héten hat napon át riogatott Gyurcsány Ferenccel, a DK elnökével a kormánypárti Magyar Nemzet.

A cikksorozat a volt miniszterelnök pályafutását mutatta be, hat különálló epizódban. A lap szerkesztői nagyon fontosnak találhatták, hogy az olvasók minél behatóbban megismerkedjenek Gyurcsány életútjával, mert a cikkeket minden nap a lehető legkiemeltebb helyen, a címlapon mutatták be.

Gyurcsány a múlt héten ezzel olyan fontos sztorikat utasított maga mögé, mint a koronavírus elleni védekezés vagy orbán viktor aktuális bejelentései.

Hogy mi indokolhatta a DK elnöke múltjának ilyen szintű központba állítását, nehéz megmagyarázni, a cikkekben mi személy szerint semmi olyat nem fedeztünk fel, amit ne tudtunk volna a volt miniszterelnökről.

Az első részben Gyurcsány korai politikai pályafutását, a KISZ-ben, az MSZMP ifjúsági szervezetében való ténykedését mutatták be, a másodikban korai üzleti karrierjét, a harmadikban állítólagos titkosszolgálati kapcsolatait, a negyedikben az első, az ötödikben a második kormányát 2009-es lemondásáig, az utolsóban pedig ellenzéki éveit a DK megalapításától a 2020-as teljes ellenzéki összefogásig.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!