Megdöbbentő bejelentést tett élő adásban az infektológus: ezt mondta a vakcinákról

Forrás: ATV Start

“Tud olyan hírekről, amelyek szerint 80 ezer Pfizer-vakcina van Magyarországon, azt viszont nem lehet tudni, hogy hol vannak ezek az oltóanyagok”

– nyilatkozta Pusztai Erzsébet, az Antall-kormány egykori egészségügyi államtitkára, jelenleg körzeti orvos, infektológus az ATV Start című műsorában.

Pusztai szerint a kormánynak tudnia kell, csak nem közli velünk, hogy mikor érnek ide az oltóanyagok. Csatlakozva az ellenzéki pártokhoz azt tanácsolta, hogy mindenki csak azokkal a vakcinákkal oltassa be magát, amelyeket az Európai Gyógyszerügynökség is jóvá hagyott.

Pusztai az újra emelkedő fertőzésszámokra is kitért. Mint mondta: elképzelhető, hogy a brit vírusmutáció összefügg a számok növekedésével, de ha pontosabb adatokat közölnének a fertőzöttekről – például, hogy milyen területeken fordulnak elő, vagy hol vannak a kontaktok -, akkor “a számok alapján többet is lehetne mondani”.

Hozzátette: félő, hogy a fertőzöttek számának növekedésében az emberek fáradtsága is közrejátszik, illetve szerinte az oltási hajlandóság csökkenése a kormány kommunikációja miatt van, mert “bevizsgálatlan, az unió által nem engedélyezett vakcinákat ígérgetnek, hoznak”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!