Megszólalt a földtulajdonos: ennek garantáltan nem fog örülni Rogán

“Én csak annyit tudok, hogy van közöttünk egy adásvételi szerződés, és amit még meg kell csinálniuk, annak teljesülnie kell”

– így reagált annak az ezerhektáros földnek a tulajdonosa, aki sajtóhírek szerint adásvételi szerződést kötött Rogán Barbarával és családjával.

Mint ismert: tegnap Rogán Antal a Magyar Nemzetnek igyekezett cáfolni a felesége és családja földvásárlásáról szóló híreket. A hvg.hu már ekkor is arról írt: Rogánék cáfoló közleményéből kilógott a lóláb, mert a miniszter érdemben nem cáfolta a megjelenteket, inkább csak a szöveg megfogalmazásával trükközött.

Most újabb cáfolat látszik érkezni magától az ügylet eladójától: Barna Izabella az Átlátszónak azt nyilatkozta, hogy érvényes a szerződés, a földet eladták, várják a pénzt. Arra a kérdésre, hogy tud-e olyan szándékról a vásárlók oldaláról, amely a szerződés érvénytelenítésére irányul, azt mondta:

“Milyen szándékuk van, vagy nincs, arról én nem tudok.”

Rogán tegnap a Nemzetnek azt állította:

“SEM A FELESÉGEM, SEM A CSALÁDJA NEM KÍVÁNNAK KÖZSZEREPLŐK LENNI, NEM IS SZERETNÉNEK KIÁLLNI A NYILVÁNOSSÁG ELÉ, DE A MEGJELENT HAMIS CIKKEK KAPCSÁN A CSALÁD MEGTETTE A SZÜKSÉGES JOGI LÉPÉSEKET, AMI TERMÉSZETESEN NEM MEGY EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA.”

A lap pedig arról írt: a miniszter felesége és családja valójában sosem vásárolták meg a szóban forgó földterületeket. Ezt a Budapest Bank is látszólag megerősítette, akik egy frissen kiadott közleményben azt írták: ők nem kötöttek földvásárlási célú hitelszerződést Obrusánszkiékkal (Rogán Barbarával és családjával), és hitelt sem folyósítottak erre a célra.

Fordulat a földügyletben: megdöbbentő bejelentést tett Rogán

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!