Kiosztották Orbánt – Keményen beolvastak a miniszterelnöknek!

Jakab Orbán

Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP újabb felhatalmazást kér a többi párttól, hogy kezelni tudják a járványt. Ezt korábban az ellenzék – meghatározott időre – szó nélkül megadta, amivel a miniszterelnök egyből vissza is élt.

Erről írt közösségi oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke, aki durván kikelt magából a felvetés hírére, hogy újabb 90 napra adják meg Orbánnak a rendkívüli felhatalmazást.

“Na, akkor lássuk, mennyire fontos a Fidesznek a vírus elleni küzdelem” – kezdi bejegyzését Jakab, aki azzal folytatja, hogy “Orbán Viktor újra arra kéri az ellenzéket, hogy adjunk neki még 90 napra rendkívüli felhatalmazást, hogy kezelje a válságot.

De a kis hatalommániás nemcsak ennyit kér az ellenzéktől, hanem azt is, hogy ezzel együtt szavazzuk meg neki ezt a mondatot: „az Országgyűlés politikailag elismeri a Kormány eddigi, a járvány megakadályozására tett lépéseit”.

A lábadat ne csókoljam meg, te kis mini Putyin?

Na, ennyire fontos neki a válságkezelés. Nem munka kell neki, csak elismerés. Egy pecsét, hogy ő milyen ügyes.

Pedig egy csődtömeg, aki csődbe viszi az országot.

Az ellenzék egyszer megadta neki a bizalmat. Azt mondtuk, rajtunk ne múljon a sikeres válságkezelés, és hátha Orbán is felismeri, ez a harc most nem róla szól, hanem az országról. Orbán csúnyán visszaélt a bizalommal.

  • Első lépésként átírta a választójogi törvényt.
  • Aztán alaptörvényt módosított, hogy a fideszes alapítványoknak juttatott százmilliárdok elveszítsék közpénz-jellegüket, magyarán alaptörvényi szintre emelte a lopást.
  • Közben bosszúhadjáratot indított az ellenzéki önkormányzatok ellen. Elvette az ott élők pénzét.
  • A Gazdaságvédelmi Alap milliárdjait nem munkahelyvédelemre költötte, hanem atlétikai stadionra, űrkutatásra, Budapest-Belgrád vasútvonalra, meg a haverok szállodáinak a felújítására. Mészáros vagyonát felhízlalta 400 milliárdról 500-ra, miközben a vendéglátósok a nagy semmire vártak majd egy évet.

És közben több mint 13 ezer honfitársunk belehalt a koronavírusba, és ki tudja, hány ezren az elmaradt kezelésekbe.

És akkor ez a zsebdiktátor még azt kéri, hogy szavazzam meg azt, hogy ez milyen nagyszerű volt?

Egy frászt!
Egyszer volt Budán kutyavásár!” – zárja sorait a Jobbik elnöke.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!