Megreccsent Rogán karrierje – teljesen kiakadtak a Fideszben a miniszterre

A friss HVG nagy terjedelemben foglalkozik a politikusok földszerzésével, külön témaként pedig Rogán Antal legújabb felesége szüleinek hirtelen földbirtokossá válásával is foglalkoznak. Egy biztos, Rogán tevékenysége csak erősíti a kormányzat által elkerülni kívánt luxusjobboldal képét.

Ha papíron minden rendeben is van Rogán Antal és legújabb családja körüli gazdagodás körül, azt már a Fideszben is érzik, hogy nem attól függ egy botrány nagysága, hogy sikerül-e azt a jogszabályoknak megfelelően lepapírozni. Már a Fidesz felső vezetésén belül is

időzített bombaként tekintenek Rogánra

a lap értesülései szerint, hiába próbálják eldugni a közvélemény elől, mindig kirobban körülötte valamilyen botrány. Bár a mostani feleség családjának földszerzésébe nem lehet jogilag belekötni, hiszen nincs olyan jogszabály, hogy valaki jövendőbelije a családjával vegyen ezer hektár földet 1,66 milliárd forintért, mint ahogy azt sem tiltja semmi, hogy a vételár 95 százalékát a vőlegény bizalmasa által vezetett állami bank hitelezze meg.

Rogán még Cecíliával való házasságakor került először címlapra a luxuséletvitelével, a Pasa Parkban napról-napra hízó ingatlanokkal, vagy éppen a több százezer forintos Louis Vuitton hátizsákjával. Emlékezhetünk arra amikor a miniszter helikopterrel ment egy celeb-esküvőlre, de sokaknál kiverte a biztosítékot az a “találmány” is, amiért tízmilliókat kap a miniszter, miközben józan ész szerint semmi köze nincs a dologhoz.

Sokan tartanak atól is, hogy az Ördög-ügyvédje blog szivárogtathat ki valamit a miniszterről!

Rogánnak meg is törhet a politikai karrierje, ha a Fidesz felső vezetése úgy látja, hogy a miniszter kezében túl nagy hatalom öszpontosul, vagy éppen a botrányai a Fidesz támogatottságára is hatással vannak. Egyre több a jele annak, hogy ez a pillanat hamarosan bekövetkezhet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!