Egy gerinces asszony törte meg a csendet: így zsarolja a Fidesz a polgármestereket

Dr. Putz Anita Métely polgármestere egy olyan levelet osztott meg a Facebookon, ami meg is mutatja, hogy miként is képzeli el Orbán Viktor a vidék felzárkóztatását. Az írás azért is döbbenetes, mert azt is megmutatja, hogy mit gondol a kormányfő a magyar emberekről.

Elszomorító bizonyítékot mutatott be a polgármester asszony arról, hogy miként is zsarolja meg a kistelepülések polgármestereit a Fidesz, hogyan is működik az a rendszer, amely egy fillér támogatást nem ad azoknak a településeknek, amelyek nem hajlandóak beállni a Fidesz mögé.

Dr. Putz Anita megválasztása előtt bár fideszes vezetésű volt az önkormányzat, mégis a felpörgő uniós forrásokból csak kevés csordogált a faluba, a szomszédos Székkutasnak tizentötször annyi jutott, és az csak véletlen egybeesés lehet, hogy ott épp Lázár kampányfőnöke a polgármester.

A megválasztott polgármester asszony a kampány alatt törekedett a jó viszonyra, sem a Fideszt, sem Lázár Jánost egyáltalán nem bírálta, vezetőtől elvárhatóan együttműködést tervezett. Ennek ellenére ez nem jött össze, Lázár se az alakulóülésre, se a Boldogasszony Kápolna, a Trianon-emlékmű avatásra nem ment el a meghívás ellenére, még a nyilvános fogadóóráján is elutasította őt a volt miniszter.

Ám mégiscsak érkezett egy üzenet, a választások után az egyik képviselő  eljuttatott a polgármesterhez egy A4-es nyomtatványt egy szóbeli üzenettel társítva. A kérés pedig az volt, hogy

az előre megírt nyilatkozatot tegye közre, mintha a sajátja lenne

a Promenád.hu-n és a Facebook oldalán, és akkor talán megnyílnak a falu előtt a lehetőségek. Gyakorlatilag, arra kérték, hogy tagadja meg eddigi támogatóit, kezdje el besározni Márki-Zay Pétert, és lázítsa a mártélyiakat Hódmezővásár polgármestere, így az ellenzékkel szemben. Azt is kérhették volna, hogy

köpjön fel a magasba, és álljon alá!

De a polgármester asszony nem ezt tette, megőrizte a gerincét és mindezt nyilvánosságra hozta, az előbbi elvárt műveletet meghagyta a Fidesznek, ott úgy is nagyobb ebben a rutin.

fidesz zsarolo level

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!