Szétszedik Szijjártót a fideszes hívek! Árulónak tartják!

FOTÓ: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Szinte közellenség lett Szijjártó Péter a fideszes szavazók között! A külügyi tárca vezetője egyetlen Facebook-poszttal elérte, hogy Orbán hívei árulónak kiáltsák ki!

Elképesztő felháborodást váltott ki Szijjártó Péter követői között a politikus egyik bejegyzése. A 444.hu fedezte fel, hogy a külügyminiszter csütörtökön Párizsból egy olyan fotót posztolt, amin a Rothschild család tagjaival tárgyal. Szijjártó valószínűleg elfelejtette, hogy

a Rothschild dinasztia a fideszes hívek számára a legnagyobb ellenségnek számít!

Ráadásul a fideszes politikus még egy szívélyes hangú szöveget is írt a kép alá: „A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt.”

A fideszes szavazók a jachtozást megbocsájtották Szijjártónak, de most árulónak kiáltották ki!

A poszt alatt több száz dühös reagálás olvasható, ami nem csoda, hisz eddig pont a Fidesz-kormány hergelte a híveit a nemzetközi pénzvilágot irányító bankárok ellen arra célozgatva, hogy ők mind a „globális háttérhatalmakat” szolgálják, és Magyarország ellenségei.

Erre most Szijjártó azt írta, hogy „szívesen működünk velük együtt.” Ez szó szerint kivágta a biztosítékot a hardcore fideszeseknél.

A kommentekben szinte szétszedik a külügyminisztert!

Csak néhány a több száz hozzászólás közül: „A Rotschildokkal nem szabad üzletelni! Minden baj okozói! Ők a háttérhatalom, csak rosszul járhatunk, messziről kerülendő!!!!!” „Es ezt te leirod? GYOR szegyene vagy!!!! Rootschildok az illuminatusok motorja…. Komoly vagy, dehat vilag szinten ok iranyitanak…” „Ők uralnak mindent. Ezek legyenek az utolsók, akikkel egyáltalán szóba állunk!” Még olyan hozzászóló is van, aki szerint Szijjártó ezzel a teljes politikai jövőjét elkaszálta: „Eddig azt gondoltam, mondtam, hogy méltó és talán egyetlen megfelelő utódja lehet majd Orbán Viktornak. Nos, ezzel a posztjával ezt erősen megkérdőjelezte!”

Azt egyelőre nem tudni, hogy Szijjártó reagál-e bármit a kritikákra, de most úgy tűnik, hogy a fideszes hívek nem fogják neki megbocsájtani ezt a bejegyzést. Érdemes megosztani ezt a hírt, mielőtt eltünteti az oldaláról…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!