Támadásba lendült propagandagépezet – Hazug állítással akarják lejáratni az egyik legnépszerűbb EP-képviselőt!

Hirtv 1000x600

Úgy látszik, gondban van a kormánymédia, hisz kénytelenek voltak megpróbálni, hazug állítással lejáratni az egyik legnépszerűbb magyar EP-képviselőt.

A kormányt egyre több kritika éri, amiért még mindig nem tudtak előállni egy épkézláb oltási tervvel, ráadásul soron kívül oltják a sportolókat, úgy, hogy a szakemberek szerint, a mielőbbi nyitás érdekében, először a legveszélyeztetettebb réteget, az időseket kéne beoltani.

Ezt tette szóvá több ellenzéki politikus is, köztük Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő, akit most szavai félreértelmezésével támadják.

A HírTV beszámolójában az olvasható, hogy a fideszes Deutsch Tamás az ATV műsorában arról beszélt, hogy a szocialista politikus a magyar sportolókat szidta, azért, mert ők soron kívül megkapják az oltást.

Ez azonban nem igaz!

Ujhelyi, a közösségi oldalán tett bejegyzésében kifejti, hogy nem a sportolókat szidta, hanem a magyar kormányt, azért, mert még mindig nincs oltási stratégia, nem közölnek pontos információkat, és a bizalom légkörét sem voltak képesek kialakítani.

Bejegyzésében kiemeli, hogy “a Fidesz és szebb napokat látott politikusa, Deutsch Tamás, valamint jólfizetett csatlós propagandistáik már megint elővették a régi lemezt:

aki nem fideszes, az nem lehet nemzeti érzelmű, nem szeretheti a hazáját és legfőképp nem szurkolhat saját válogatottjának.

Azt a nyilvánvaló és aljas ostobaságot sugallják, mintha én a nemzet sportolóit szidnám azért, mert a játékosok és olimpikonok soron kívül kapnak oltást. Tegyünk tisztába pár dolgot.

  1. Deutsch Tamáson kívül mindenkinek egyértelmű hogy eszem ágában sincs hazánk büszkeségeit, sportolóit, olimpikonjait szidni.
  2. Ellentétben a kormánnyal, amit igenis, több millió magyarral együtt szidok azért, mert nincs oltási stratégia, mert nincs valódi információ, mert képtelenek a bizalom légkörét kelteni, és mert az életmentő vakcina számukra egy újabb kampányeszköz csupán, ami arra való, hogy középszerű politikusaik egyéb tettek híján mutogathassák magukat hűtőtáskával a kezükben.
  3. A magyar sportolók már akkor büszkévé tették a magyar nemzetet, amikor a fideszes fiúk még sehol nem voltak – és még akkor is így lesz ez, amikor tizenkét éves féktelen dúlásuk egy régvolt, rossz emlék lesz csupán.

Hajrá, Magyarok!” – zárja sorait az MSZP EP-képviselője.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!