Nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázták az SZFE-t, a “morális fölény” birtokában

Bayer Bencsik
Forrás: HírTV

„Remélem, hogy a jó újságírók a jobboldalon dolgoznak. Az biztos, hogy ezen az oldalon újságírónak lenni önmagában morális fölényt jelent” – jelentette ki Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter egy évvel ezelőtt a Magyar Hírlapnak adott interjújában. Azóta, a kormány propagandistái folyamatosan “bizonyítják” morális fölényüket, így tett most a HírTV Sajtóklub műsorában Bencsik András és Bayer Zsolt az SZFE kapcsán.

Megszokhattuk már, hogy ez a műsornak nevezett, a kocsmai társalgási szintet alulról súroló propaganda termékben résztvevők egymásra licitálnak, ki tud jobban fröcsögni és gyűlölködni. legutóbbi adásukban ez a verseny igen magas tetőfokra jutott, mikor az SZFE ügye került szóba. Bencsik András az SZFE eddigi vezetését folyamatosan egy szektához hasonlította, majd arra tért ki, hogy a felsőoktatás “modernizációja” (értsd Fidesz kézbe játszása) során

“rávetult a fény egy ilyen szutykos odúra, ahol ez a büdös ótvaros szekta meglapult.”

Majd kifejtette, hogy ennek a szektának kellett eltakarodnia, mert “kinyitották az ablakokat, beáradt a fény és ezek kimenekültek….”

Bayer Zsolt is kivette a részét az ittas, kocsmai törzsvendégeket megszégyenítő mondatokból, ő Gábor György vallásfilozófust kezdte el lőni verbális töltényeivel, akit egy Facebook-bejegyzése miatt a “teljesen képességtelen, duplanulla, vécépucoló, sz*rjankó” jelzőkkel illetett. Ilyen is az, ha valaki morális fölényben van.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!