Ennél lejjebb már nincs – Gusztustalan kampányfogást csinált a kormánypárt a koronavírusból!

Forrás: Facebook.com / Simicskó István

Már lassan egy éve tart itthon a koronavírus-járvány, a média pedig napról napra annak veszélyeiről tudósítja az embereket. Az emberek félelmét pedig nem szép dolog kihasználni, azonban úgy látszik, vannak akik mégis politikai hasznot próbálnak húzni belőle.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke hívta fel a figyelmet arra, a párt közösségi oldalára feltöltött bejegyzésével, melyben arról lehet olvasni, hogy kormánypárti politikusok szállítják ki a szociális intézménybe a koronavírus elleni vakcinát.

A bejegyzéshez csatolt képen látni, hogy Sára Botond, a Fővárosi Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottja, és Simicskó István a KDNP frakcióvezetője szállította ki az oltóanyagokat.

Kunhalmi bejegyzésében felteszi a kézenfekvő kérdést

“Mit keres fideszes „oltócsoport” egy szociális intézményben?”

Az ellenzéki párt oldalára feltett bejegyzésben kiemelik, hogy “az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy kampánycélokra, a 2022-es országgyűlési választások befolyásolására használja fel a Fidesz az emberek kiszolgáltatottságát.

Miközben azt állítják, hogy nem a pártpolitizálás ideje van itt, aközben ők maguk a koronavírus elleni oltóanyag kiszállításából kampányeseményt csinálnak.”

A szocialista pártnak azonban további kérdései is felmerültek az ügy kapcsán, melyekre választ várnak a kormánypártoktól:

  • “Az lenne a mindenki előtt titkolt valódi oltási terv, hogy fideszes politikusok és pártkatonák szállítják ki az oltóanyagot a szociális intézményekbe?
  • Miközben az egész ország korlátozásokkal és járványügyi intézkedésekkel néz szembe, mit keres Sára Botond, a Fővárosi Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott és Simicskó István a KDNP frakcióvezetője, országgyűlési képviselő egy szociális intézményben?
  • Mivel a prioritási rangsor értelmében még nincsenek beoltva, ezért mit kerestek az intézményben, miért veszélyeztették az ott élők egészségét, akik sokszor családtagjaikkal sem találkozhatnak? Amennyiben nem mentek be az intézménybe, akkor mi a szerepük a vakcinakihordásban? Szimpla kampánypózolásról van-e szó, vagy valódi segítségnyújtásról?
  • Miközben több mint 12 ezer ember meghalt Magyarországon, várható-e más intézményben hasonló kampányalakulat feltűnése?
  • Fel kell-e készülnie bentlakásos otthonoknak fotósok előtt pózoló fideszesekre, akik vakcinát visznek ki az intézmények bejáratáig?

Azon túl, hogy választ várunk kérdéseinkre, felszólítjuk a Fideszt, hogy azonnal hagyja abba a vakcina kampányeszközként történő felhasználását” – emeli ki az MSZP oldalára kitett bejegyzése végén Kunhalmi Ágnes.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!