Döbbenetes összegekre derült fény: ennyit keresett Mészáros Lőrinc, mikor aludt

forrás: nol.hu

A Forbes ma megjelent listája alapján nem sikerült letaszítani a trónról Mészáros Lőrincet, továbbra is ő a leggazdagabb magyar, ám újdonság, hogy soha nem volt még ekkora vagyona a listavezetőnek.

A felcsúti (dollárban is) milliárdos anyagi helyzetét úgytűnik, egyáltalán nem viselte meg a válás, a vagyonosztozkodás vita nélkül megtörtént, de mintha nem is vitt volna magával semmi jelentős vagyont a feleség. Mészárosnak minden oka meg van az örömre, a cégcsoportja továbbra is hasít az építőiparban, az energetikában egyre nagyobb falatokat harap ki, tovább terjeszkedik a médiában, agráriumban és az élelmiszeriparban, és közben az osztalékból származó vagyona továbbra is jelentős.

Olyannyira, hogy konkrétan 479,4 milliárd forintra, több mint 70 milliárddal többre nőtt a vagyona az egy évvel korábbinál! Ez azt jelenti, hogy a tavalyi évben, még akkor is mikor aludt,

percenként 133 ezer forintot keresett!

Mindez azt is jelenti, hogy ha a NER pénztárosa meglát az utcán egy ezrest, nem éri meg lehajolni érte, mert az év minden másodpercében keresett 2200 forintot, az ezrest felvenni meg beletelik legalább három másodpercbe.

További újdonság, hogy két orosz is van a tíz leggazdagabb magyar között, kíváncsian várjuk a kínaiak megjelenését is a jövőben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!