Zacher Gábor nem rejtette véka alá a kínai vakcinával kapcsolatos véleményét!

Forrás: YouTube.com / ATV Magyarország

Magyarország egyik legismertebb orvosa, Zacher Gábor volt az ATV Civil a pályán című műsorának vendége, akit a kínai vakcinával kapcsolatban is kérdeztek. Az ismert toxikológus nyíltan elmonda véleményét az oltóanyaggal kapcsolatban!

Zacher Gábort a Pfizer vakcinájával oltották be, melyből a toxikológus már mindkét adagot megkapta, tehát védettnek minősül. Ennek ellenére nagyon vigyáz saját és környezete egészségére is, így a maszkot még a stúdióban sem vette le.

Az orvos elmondta, hogy ő ugyan nem kaphatja el a koronavírust az oltásnak köszönhetően, de ez nem jelenti azt, hogy nem is tudja továbbadni, ezért szerinte célszerű azoknak is hordani még a maszkot, akiket beoltottak.

Zachert kérdezték arról is a műsorban, hogy a kínai vakcinát is beadatta volna-e magának, melyre a toxikológus azt felelte, hogy

a jelenlegi körülmények között semmiképp!

Szerinte hatalmas a titkolózás az oltóanyag körül, nagyon kevés információt osztanak meg a szakemberekkel. Miközben a Pfizer vakcina leirata 20 ezer oldal, addig a kínai oltóanyagé csupán néhány száz.

Zacher hozzátette:

ha a döntéshozók nem ködösítenének az oltóanyaggal kapcsolatban, és részletes információkat adnának, akkor beadatná magának.

Kiemelte azonban azt is, hogy a magyar hatóságok is csak azért ködösítenek ezzel a vakcinával kapcsolatban, mert a kínaiak is ködösítenek, ők sem adnak ki minden információt.

A toxikológus azt sem igazán hiszi el, amit a kínai kormány közölt hivatalos halálozási adatként. Szerinte képtelenség, hogy Kínában “csak” 40 ezren haltak meg, miközben a lakosságszámban közel megegyező Indiában, ennek a többszöröse az elhunytak száma.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!