Váratlan döntés – Veszélyben lehet Müller Cecília!

Müller

Hatalmasat fordult a világ Müller Cecília országos tisztifőorvossal, aki a koronavírus-járvány napi tájékoztatói miatt vált ismertté.

A 24.hu most arról számolt be, hogy Müllert testőri kísérettel látták.

A lap egyik olvasója arról számolt be, hogy

az országos tisztifőorvos asszonyt, egy Skoda Superb-ből kiszálló, testőri gyűrűben látta.

A Belügyminisztériumot is megkeresték az üggyel kapcsolatban, ahonnan az a válasz érkezett, hogy a “rendelkezésre álló információk indokolttá tették az országos tisztifőorvos ideiglenes védelmének elrendelését, amit a belügyminiszter a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről szóló 160/1996. (XI. 5.) Korm. rendelet alapján engedélyezett”.

A minisztérium arra a válaszra nem válaszolt, hogy mi tette indokolttá Müller Cecília személyvédelmét, így válaszukból az sem derül ki, hogy megfenyegették-e az országos tisztifőorvost.

Az említett rendelet szerint, a védelmet a TEK vagy a Készenléti Rendőrség emberei láthatják el. A minisztérium válaszából az sem derül ki, hogy a személyvédelmi feladatokat végül melyik szerv kapta meg, azonban a lap az olvasójuk elmondása alapján azt közölte, hogy a Készenléti Rendőrség embereit látta a tisztifőorvossal.

Müller Cecília így most hasonlóan magas színvonalú védelemben részesülhet a rendelet szerint, mint amilyen a miniszterelnöknek, a diplomatáknak, vagy a nemzetközileg védett személyeknek jár.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!