Tovább gyűrűzik Varga Judit botránya – döbbenetes, amit állít a miniszter

Varga

Szokták mondani, hogy akinek vaj van a fején, az ne nagyon menjen napra. Miniszternek lenni pedig azt jelenti, hogy a legfényesebb déli napsütést is ki kell bírni, minden probléma nélkül. Varga Judit fején pedig most mintha elkezdene csurgadozni az a bizonyos vaj.

Tegnap írtuk meg, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter összesen 6 millió forint körüli fizetést kapnak az államtól. Varga miniszterként és egyetemi oktatóként, míg férje a az állami tulajdonú Diákhitel Központ vezérigazgatójaként kapja a közösből az irigylésre méltó fizetést.

A tegnapi nap az verte ki a biztosítékot, hogy 200 millióért vettek meg 2 lakást, melyet majd össze kívánnak nyitni. A történetből azon kívül, hogy Vargáéknak van mit a tejbe aprítani az is kiderült, hogy vannak egyenlőbbek is az egyenlőbbeknél, mert a miniszter és házastársa 8 millió önerő mellé gyorsan kapott 192 millió bankhitelt. Nem hisszük, hogy sok embernek sikerül 4 százalékos önerő mellett felvennie hitelt, tudjuk, a NER-ben minden, és annak ellenkezője is megtörténhet.

Most viszont az derült ki, hogy a családnak van Balatonhenyén egy úszómedencés, csinos -a vagyonbevalás szerint családi háza- véleményünk szerint viszont nyaralója. A luxusingatlanról ITT és ITT talál képeket. Az 2144 négyzetméteres telken fekvő ingatlan tulajdoni lapjának tanúsága szerint családi otthonteremtési kedvezményt igényeltek rá az UniCredit bankon keresztül a magyar államtól, amit 2017 októberében be is jegyeztek.

Tehát Varga 10 millió forintos CSOK támogatást kapott

egy olyan házra, ami minden józanul gondolkodó ember szerint nyaraló, mert írhat bárki-bármit a vagyonbevallásában, az csak játék lesz a szavakkal. Egy igazságügyi miniszternek tisztában kellene lennie olyan dolgokkal, hogy mit jelent például az életvitelszerű ott tartózkodás fogalma. Ha ők viszont nem ott laknak, akkor hiába hívják azt családi háznak, funkciója szerint mégis nyaraló,

 CSOK-ot viszont nyaralóra nem lehet igénybe venni!

Igazságügyi miniszterként biztosan jól tudja, mi jogszerű -és lehetséges, itt sem szegtek törvény- és mi nem, de arról

biztosan nincs fogalma, mi etikus és mi nem.

De mit várhatnánk egy fideszes minisztertől?

Bődületes összegért vett lakásokat az igazságügyi miniszter

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!