Botrányos döntés született – A NAV nem mert szembeszállni a kormánnyal!

Orban Laptop
Forrás: Youtube.com

Újabb bizonyíték mutatja meg, hogyan is működik az Orbán-kormány által kialakított rendszer. Úgy néz ki, ha egy nyomozóhatóság túlságosan közel kerül a hatalmon lévő pártkoalícióhoz, inkább mondvacsinált okokra hivatkozva megszűntetik az eljárást.

Így volt ez most is az Azonnali.hu feljelentése kapcsán indult nyomozásnál, amit egy forrásmegjelölés nélküli videó miatt indítottak. Az Azonnali szerint az “ELÉG” nevű Facebook-oldal, mely évek óta kiszolgálja a kormányt az ellenzéket kigúnyoló mémekkel, felhasználta a lap saját videórészletét, de nem jelezték, hogy tőlük származik.

A másfél éve indult nyomozást, most a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) azért függesztette fel, mert szerintük az elkövető kiléte nem volt megállapítható.

Tehát, egyszerűen nem tudták beazonosítani, ki áll az említett mémgyár-oldal mögött, de azt azonban a nyomozóhatóság “sikeresen” kiderítette, hogy

az oldalhoz társított e-mail cím a [email protected], ami pedig “az internetes keresőprogram találati listája alapján a Fidesz Központi Hivatalához tartozik, mely a 1062 Budapest, Lendvay utca 28. szám alatt működik”

– idézi a NAV-ot az Azonnali.

A végzésben arról nem esik említés, hogy a hatóság megkereste volna a pártot az üggyel kapcsolatban.

Az ELÉG egyébként fontos szerepet játszik a Fidesz internetes előretörésében, melynek köszönhetően olyan, az ellenzéket gyalázó mémeket tudnak eljuttatni szavazóikhoz, mely utána (mint ahogy a példa is mutatja) nem köthetők hozzájuk.

A kormánypárti mémgyár mostanában például olyan képeket oszt meg, melyek tökéletes összhangban vannak a Fidesz kommunikációjával: Brüsszel vakcinabeszerzését kritizálják.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!