Hazaárulókat emleget Szikora Róbert legfrissebb bejegyzésében

Alig néhány nappal azután, hogy az R-GO frontembere egy interjújában úgy fogalmazott: áldja a Jóistent, hogy abba a korba születhetett, amikor Orbán Viktor a miniszterelnök, egy zavaros Facebook-bejegyzésben arról írt:

“A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.”

Hogy “Csikidamm-hazaárulók” alatt pontosan kikre gondolt, az nem teljesen világos, a fejtegetés több ponton meglehetősen zavarosra sikeredett.

Egy ízben pl. azt írta: ma azt az időszakot éljük, amikor “97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarchisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatják a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte”.

Majd elmesélte, hogy 16-17 éves lehetett, amikor a Bosnyák téren azt látta, hogy többen rúgdostak egy srácot, amit a tömeg tétlenül nézett. Ezt a zenész szerint nem szabadna hagyni.

“Jézus azt mondta, aki hűsegesen kitart mellettem, az fog üdvözülni. Nincs más igazság, csak Ő, nincs más út, csak Ő, nincs más Élet, csak Ő…”

– írta.

Szikora azt tanácsolta: “Álljatok ki a meggyőződésetekben, a józan észben, és legyetek bátrak, hiszen nem a gyávaság, a félelem lelkét örököltük, hanem az erőét, a hitét, a bátorságét és a hűséges szeretetét”.

“Senki se hallgassa el azt, ami belül nyomja, mert csak a mocskos szájú komcsi náciktól, rasszistáktól harsog a net világa…”

– folytatta, majd megkérte a Facebook-követőit, hogy “közösítsétek ki a durva, hazug beszédet, a farkasokat, akik közétek törnek, hogy kiraboljanak és megtizedeljenek Titeket”.

Posztját azzal zárta:

“Bízzunk Istenben, Jézusban, a megújító Szentlélekben… És higgyetek bennem is, bár csak emberi módon! Köszönöm a kitartásotokat…”

A bejegyzés annyira zavarosra sikeredett, hogy többen azt is kétségbe vonták a hozzászólásokban, hogy a zenész írta-e. Később egy újabb posztban megerősítették, hogy igen, Szikora Róbert osztotta meg a fenti gondolatokat.

Szikora múltkori interjújáról itt írtunk bővebben:

Szikora Róbert: Istennek köszönhetem, hogy akkor élhetek, amikor Orbán Viktor

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!