Döbbenetes dolog derült ki a kínai vakcináról – megszólalt egy virológus professzor

Mióta a kormány elkezdte ezerrel tolni a kínai vakcinát, egyre több szakember szólal meg az ügyben, és egyre több dolog derül ki a kínai Sinopharm által gyártott oltóanyagról. Duda Ernő virológus professzor a Szeged Televíziónak nyilatkozott a vakcináról.

A professzor nem kertelt: „Körülbelül akkora különbség van, mint egy duplafedeles, propelleres repülőgép és mondjuk egy lopakodó repülőgép között. Nagyon sokféle kínai vakcina van, de konkrétan ez, amelyik szóba került, lényegében

olyan módszerrel készült vakcina, amit százötven évvel ezelőtt Pasteurék már kifejlesztettek.

Tehát egy elölt, teljes vírust tartalmazó vakcina áll szemben azzal a high-tech-kel, ami abszolút a 21. századot képviseli, a messenger (hírvivő) RNS-alapú technológiával.”

A professzor azt tartja a legnagyobb problémának a technológiával kapcsolatban, hogy a teljes vírust bejuttatják a szervezetbe, és az ebben az esetben teljesen mindegy, hogy ezt inaktivált formában, tehát halott vírusként teszik-e, mert

akkor is benne van a vakcinában a vírus összes fehérjéje és nukleinsavja.

„Ez lehetséges problémákat jelenthet, olyanokat, amik a messenger RNS-alapú vakcina esetében nem jöhetnek számításba” – hangsúlyozta. A beoltott, elpusztított vírus ugyanis ottmarad a szervezetben, és potenciálisan autoimmun folyamatokat képes kiváltani a professzor szerint.

A koronavírus ezen fajtájáról még most is kiderülnek új dolgok, például a hosszútávú hatásai még csak most kezdenek körvonalazódni a kuatók számára, így veszélyesnek tűnik még az elpusztított vírust is bevinni a szervezetbe, mert az később is kiválthat olyan immunválaszt, ami során a szervezet önmagát kezdi el támadni.

Mindezek a veszélyek nem állnak fenn a legújabb oltásfajtákkal (ilyen az EU-ban engedélyezett Pfizer-BioNTech és a Moderna), mivel itt a hatóanyag, a messenger (hírvivő) RNS-molekula mintegy hat órán belül elbomlik a szervezetben, azaz eltűnik, miközben kiváltja a szervezet védekezéshez szükséges folyamatait.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!