„Az orosz oltást választom!” – üzente a Fidesszel szimpatizáló színész

0118 Eperjes01

Meglepő nyilatkozatot tett Eperjes Károly. A vállaltan Fidesz szimpatizáns színész a Somogy Online portálnak azt mondta: ő mindenképp az orosz vakcinával fogja magát beoltatni.

A Kossuth-díjas színművész egymás után kétszer is elkapta a koronavírus okozta fertőzést. Második alkalommal sokkal súlyosabb tünetei voltak, és tovább is tartott a betegség. „Szeretném beoltatni magam, ám miután megkaptam a betegséget, egyelőre várnom kell” – mondta Eperjes, majd meglepő kijelentést tett:

„Az orosz oltást választom, ha megengedik.”

A színész meg is magyarázta, miért döntött így. „Egész életemben az orosz szisztéma alapján voltam beoltva mindenféle ellen. A gyerekkori oltásaink mind onnan valók voltak, és beváltak.” Eperjesnek azonban nem csak a közelmúltbeli betegsége miatt kell várnia az oltással, mivel a kormány oltási terve szerint előbb az egészségügyi dolgozókat, valamint az idősotthonokban élőket és dolgozókat oltják.

Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint még egyetlen orosz vakcinát sem adtak be,

de az igaz, hogy  3000 embernek elegendő  dózis van belőle az országban. Erre Müller Cecília azt mondta: „Tároljuk, és vizsgáljuk.” Hozzátette: „a laboratóriumi vizsgálat, amivel ellenőriztük ezeket a vakcinákat, eddig teljesen rendben vannak és rendkívül biztatóak.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!