Frappáns választ adott az egykori televíziós legenda Orbánék kínai vakcinájára!

92000
Forrás: YouTube.com / ATV Magyarország

Orbánék az uniót teszik felelőssé azért, hogy Magyarországon még mindig nagyon kevés azoknak a száma, akik már megkapták a koronavírus-elleni vakcinát. Ennek megoldásaként most Kínából hozatnának oltóanyagot, azonban az ázsiai ország vakcinájában kevesen bíznak.

Így van ezzel az egykori televíziós legenda, Szilágyi János is, aki az ATV Civil a pályán szombati adásában tett egy komoly kijelentést.

Szilágyi azt mondta, hogy neki egyáltalán semmi bizalma nincs a kínai oltóanyag felé, mivel nagyon kevés információt lehet csak tudni róla. Jelenleg még az sem teljesen biztos, hogy milyen mellékhatásai vannak például a 60 éven felettiekre, akiket – a kínaiakkal ellentétben – Orbánék beoltanának ezzel.

Korábbi hír, hogy még a vakcinagyártócég igazgatósági elnöke és az ellenőrzési részleg vezetője is hírtelen, “személyes okokra” hivatkozva, lemondtak, ami a nemzetközi sajtóban tovább erősítette a kínai oltóanyaggal szembeni bizalmatlanságot.

Az egykori televíziós legenda azonban kijelentette:

ha előbb Orbán Viktort oltják be a kínai vakcinával, akkor utána ő is beadatná már magának!

Nem lenne egyedi eset, hogy így ösztönözzék az embereket az oltásra. Jelenleg számos ország vezetője vállalta kamerák kereszttüzében, hogy beadják nekik a koronavírus elleni vakcinát, nálunk erre még nem volt példa, egyedül Müller Cecíliát láthattuk oltakozni.

Korábban Orbán is vállalt hasonló szereplést, mikor az influenza elleni védőoltást adták be neki, akkor azt a nagy nyilvánosság előtt tették, ezzel ösztönözve a lakosságot, hogy más is oltassa be magát az influenza ellen.

A kínai vakcina bizalmát azonban valóban nem ártana Orbánnak növelnie, ha ezzel szeretné megoldani a helyzetet,

mivel egy friss felmérés szerint, a lakosság alig 1 százaléka választaná a Kínából érkező oltóanyagot.

Hatalmas botrány robbant ki a kínai oltóanyag körül – Vajon mi állhat a dolgok hátterében?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!