Szájer és Orbán együtt kezdtek el énekelni – szürreális képsorokat osztott meg a miniszterelnök

1203 Szájer Orbán
Fotó: MTI

Különös képsorokat osztott meg a miniszterelnök a Facebookon, a videóval a vállaltan Orbán-hívő Nagy Ferónak kívánt boldog 75. születésnapot. A vidóból az is kiderülhet, miért orrolt meg Orbán Fodor Gáborra.

A videó 1990-ben készült, a “Rendszerzáró házibuli” elnevezésű Fidesz kampány rendezvényen. Minden zenész felvonul rajta, akik akkor még a Fideszhez hasonlóan liberálisak voltak, ma meg csak szimplán Orbán-hívók, mondjon vag ytegyen akármekkora baromságot is a kormányfő. A névsor ma is ismerős lehet a HírTV műsoraiból:

  • Nagy Feró
  • Pataky Attila
  • Vikidál Gyula (aki később bevallotta, hogy többek között Nagy Feróról írt jelentéseket az állambiztonságnak – rendszerváltó házibuli, mi?)
  • D. Nagy Lajos
  • Ákos
  • Vincze Lilla

De az igazi csapás csak ezután érkezik, amit lehet, soha nem felejtett el Orbán Viktor. Ugyanis A Fidesz politikusai közül Nagy Feró

először Fodor Gábort hívja fel a szimpadra, majd csak másodiknak Orbánt!

Ismerve a miniszterelnök egóját, ez biztos mély sebet ejthetett rajta. Aztán még meg is forgatta benne a belemártott kést, amikor azt mondja be Feró, hogy “az aljas lesz, ha egy mikrofonjuk lesz”, utalva Orbán alacsony termetére. De a legszebb képkockák, amikor Orbán, Szájer és Fodor együtt énekelnek teljes harmóniában. Szerencsénkre, a videón csak a profi énekesek hangja hallatszik.

De ahogy hallgatjuk a dallamot, és dúdoljuk a szöveget, teljesen átérezzik a mondanivalót, valami ilyesmit érzünk most mis is, csak éppen a színpadon álló Orbánnal szemben:

“Azok a boldog szép napok ég veled, te nem tudod milyen jó nélküled!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!