Anyázva minősítette a magyarokat Schobert Norbi, útban haza a Maldív-szigetekről

Schobert Norbi a Maldív-szigetekről hazafelé tartva egy Facebook-videóban fejtette ki véleményét a magyar emberekről. Szerinte az őt ért támadások azt bizonyítják, hogy „lassan elfelejtünk Magyarországon olvasni, elfelejtünk szöveget értelmezni.”

A fitnesz-guru a feleségével, Rubint Rékával tartott egy kéthetes tornatábort a Maldív-szigeteken, és hazaindulás előtt tett fel egy videót a Facebook oldalára, amit a 444.hu vett észre. Norbi a felvételen először csak arról beszél, hogy ki hiányzott neki az egzotikus nyaralóhelyen, de aztán hirtelen átváltott kritikus hangnemre. Mint mondta,

azok is hiányoztak neki, akik azt mondták, „anyád, hülye vagy, nem értesz hozzá.”

Norbi szerint érdekes látni, hogy „a szövegértelmezés az nagyon kevés embernek megy jól.” Példaként erre egy nemrég kitett egy posztot említett, amelyben arról ír, hogy

„hetven kiló alatt nem jó nő senki.”

A fitneszedző szerint ő ebben a bejegyzésben két dolgot tett egyszerre: „kiálltam azokért a nőkért, akik hetven kiló alatt vannak, és ugye azt írták, hogy a kutyáknak valók, és kiálltam azokért a nőkért is, akik hetven kiló fölött vannak, mert róluk meg azt írtam, hogy őket nem lehet húsnak degradálni.”

Norbi azt mondja, ebből sajnos az jött le sokaknak, hogy mi baja van a kövér nőkkel? „Gyerekek, nem is írtam róla posztot. Tehát az a durva az egészben, hogy lassan elfelejtünk Magyarországon olvasni, elfelejtünk szöveget értelmezni, és ez így nagyon nem jó, mert emberek úgy esnek egymásnak, hogy nem is értik, hogy a másik miről beszél.”

A videót Schobert Norbi meglepő vallomással zárja: „Nekem Hiányzott Magyarország,

a világ egyik pontján sem küldenek el ennyien a jó kurva anyámba, mint itthon. Ez is hiányzik.”

Norbi szerint „ettől vagyunk magyarok”.

A videót itt lehet megnézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!