Őrjöngő fideszesek gyalázzák a színészt, de ő még röhejesebbé tette őket!

0103 Dumaszínhaz Koszonto

Mocskolódó gyalázkodások árasztották el annak a színésznek az oldalát, aki a Dumaszínház újévi köszöntőjében átlagpolgárként mondott beszédével – egy becsiccsentett jeltolmáccsal az oldalán – az egész Fidesz tavalyi évét röhejessé tette. Lengyel Tamás nem mindennapi módon reagált.

Durván gyalázzák a közösségi oldalán Lengyel Tamást, miután egy elképesztően vicces videóban vitriolos köszönetet mondott az egész Fidesznek a 2020-as esztendőért. Mint ahogy azt mi is megírtuk, beszélt a „kaspós doktornő” Cecília asszonyról, „Szájer József kaszkadőr”úrról, de jutott a köszönetből az „elvált, de férfiszemmel is gusztusos, mindannyiunk megtakarítását kezelő Mészáros és Mészáros úrnak” is. Ám a Blikk szerint nem mindenki értékelte ezt a humort.

A fideszes hívek gyűlölködő és mocskolódó üzenetei elárasztották a színész közösségi oldalát.

A bejegyzések között a „mocskos hazaáruló” és a „liberális féreg” még az enyhébb minősítések közé tartozik de volt olyan kommentelő is, aki azt kívánta, hogy a színész gyerekei vagy unokái legyenek fogyatékosak. Lengyel Tamás minderre parádés módon reagált. Nem szólt vissza a fröcsögő gyalázkodásokra, nem is próbált védekezni vagy magyarázkodni. Egyszerű, de mégis frappáns válaszként képes összeállítást készített a neki szánt sértő kommentekből és a kollázst kitette az üzenőfalára. Ezzel pedig

még röhejesebbé tette a humortalan, elvakult fideszeseket.

0108 Dumaszinhaz Kollazs

Lengyel Tamás rövid magyarázatot is fűzött a válogatáshoz. Ezt írta: „Tegnapelőtt sokat tanultam elfogadásról, véleményszabadságról, nyitottságról, tiszteletről, vitakultúráról, a dolgok megoldásáról, egyeztetésről, közös gondolkodásról. Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon, mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat. Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély.”

Ugyanakkor az is az igazsághoz tartozik, hogy rengetegen gratuláltak Lengyel Tamás kiváló paródiájához, amit itt lehet újra megnézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!