Lebukott a kormány – Ezt próbálják hónapok óta eltitkolni az emberek elől!

Orbán

Egyre több kép és “élménybeszámoló” érkezik a kórházakban uralkodó helyzetről Hadházy Ákos független képviselőhöz, aki minden új információt megoszt közösségi oldalán. Azt a független képviselő kiemeli, hogy személyesen nem tudja leellenőrizni hitelességüket, azonban a képek önmagukért beszélnek.

Legújabb bejegyzésében a szekszárdi sürgősségi osztályról jöttek képek egy betegtől, akit nem koronavírussal vittek be, de végül a kórházban megfertőződött!

A kórházban a koronavírusos betegeket egy fából és fóliából készült “válaszfallal” próbálják elkülöníteni a többi betegtől, ami megmagyarázhatja, miért nem szeretné a kormány ha bárki tudomást szerezne arról, hogy ilyen házi-megoldással kezelik a helyzetet.

136116987 3326780850766068 3310399292434303904 N
Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Hadházy bejegyzésében azt írja: “Ez sem Bergamo, hanem – sajnos – Szekszárd, a kórház SBO (sürgősségi osztály) folyosója, a koronás sürgősségi eseteket ellátó zónában.

Ez a fotó is megmutatja, miért tiltja Kásler, hogy a kórházakból információ jöjjön ki.

A járványt a kormány rosszul, titkolózva és kaotikusan kezeli. Emiatt a magyar egészségügy veszélyesen túlterhelt, gyakorlatilag összeomlott és erről egyáltalán nem az egészségügyi dolgozók tehetnek!

A folyosón fekvő betegek képénél is többet elmond az összeomló rendszerről, hogy hogyan és miért került oda a képet készítő honfitársunk. A dokumentumokkal alátámasztott beszámoló alapján decemberben egyáltalán nem a vírusfertőzés, hanem egy teljesen más, akut, súlyos betegség gyanúja miatt került be a kórházba.

Szerencsére javult az állapota, a zárójelentés szerint viszont több, komoly vizsgálatokat kellett volna még rajta elvégezni, amelyek egyszerűen elmaradtak.

A kórteremben ugyanis az addig vírusmentes beteg egy COVID-pozitív személy mellett feküdt, ezért a kivizsgálását nem tudták befejezni.

Miután kiderült, hogy „kontaktszeméllyé” vált, a gyorsteszt negatív, majd a PCR pozitív eredményt adott. Ezután – az eredeti, súlyos betegség, és az indokolt, de még el nem végzett vizsgálatok ellenére – a beteget kénytelenek voltak hazaküldeni. A „tiszta” osztályon természetesen nem maradhatott, a COVID-OSZTÁLYRA azonban a ZSÚFOLTSÁG MIATT NEM FÉRT BE – a zárójelentés szerint oda csak a súlyos légúti tüneteket mutató koronás betegek juthatnak be (sajnos nagyon sok, más kórházból érkező információk szerint ők sem mindig). Mivel a képet küldő honfitársunknak nem ilyen (hanem más, súlyos) tünetei voltak, orvosának egyszerűen haza kellett őt küldenie.

A folyosóra akkor került, amikor már belázasodva, öt napja jelentkező, valódi koronás tünetek miatt MÁSODSZOR is behozta a mentő a sürgősségi osztályra. Dél körül érkezett, de a túlterhelt kórházban este hét óráig tartott, amíg egy röntgent el tudtak végezni rajta. A korábban szükségessé vált, komplexebb vizsgálatokat az új tünetek ellenére sem végezhették el. Szerencsére az állapota stabil volt, de az öt napja lázas betegnek a folyosón kellett várnia arra, hogy a betegszállító hazavigye.

Este héttől éjjel egyig(!) kellett odakint ülnie a lázas, koronás betegnek, amikorra a túlterhelt személyzet neki is ágyat tudott szerezni, hogy legalább a folyosón feküdhessen.

A betegszállító éjjel kettőkor vitte őt haza.

A történet sajnos nem egyedi, sőt! Azonban kevesek vállalják be, hogy képet készítve és az esetüket akár névvel is vállalva dokumentálják a helyzetet. Az informátort védve a betegsége pontos részleteit kitakartam. Ugyanezzel igyekszem a kórház dolgozóit is védeni, mert egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ők tehetnének az esetről.

A bűnös az a magyar kormány, amely dilettáns, kapkodó és elhibázott „járványkezelése” miatt a kórházak extrém módon túlterheltek és amely a helyzetet propagandával és a valóság eltitkolásával akarja megoldani.

A propaganda azt hazudja, hogy nincs nagy baj, illetve ha mégis van, akkor az elkerülhetetlen.

Néhány javaslatot alapvető javaslatot azonban mégis hadd említsek:
1) a helyzetet nem katonai fenyegetéssel kellene minden erővel titkolni, hanem őszintén beszámolni róla. Ez hasznosabb lenne, mint a sokmilliárdnyi hirdetés, hiszen óvatosabbá tenné az embereket, ezzel önmagában is csökkentené a betegszámot és a kórházak terhelését.

2) A COVID-fertőzések nagy része sajnos a kórházakban történik, pedig ezek számának csökkentése nem lenne ördöngősség. Mindenek előtt rengeteget kellene tesztelni. A napi néhány ezres tesztelés egy bűnösen rossz vicc. Több külföldön dolgozó magyartól kaptam részletes beszámolót arról, hogy pl. Ausztriában hogyan végzik a betegfelvételt: akár az egynapos beavatkozásra is a kórházban érkező beteget AZONNAL (kényelmes egyágyas) elkülönítőbe visznek, ott PCR mintát vesznek és csak annak negatív eredménye esetén engedik tovább. A PCR eredményre ráadásul nem napokat, hanem csak néhány órát kell várni. A sürgősségi eseteknél is azonnal, automatikusan tesztet végeznek. Mi azonban még mindig bűnösen kevés tesztet végzünk, pedig a feleslegesen és horribilisen drágán vásárolt lélegeztetőgépek árából egészen komoly laborkapacitást építhettünk volna ki.

3) Ha szükség van rá, mert kicsúszott az ellenőrzés a kormány kezéből, a szigorítások egyszerűen elkerülhetetlenek. Még akkor is, ha a tömeges oltás belátható – de csak több hónap múlva(!) várható – közelségbe került. Jelen pillanatban azonban Orbánon kívül senki sincs abban a helyzetben, hogy ezt meg tudja ítélni. Két esetben kell ugyanis szigorítani: ha az a bizonyos R-szám (a vírus terjedésének sebessége) ezt indokolja, vagy a kórházak veszélyesen túlterheltekké válnak.
Előbbit a kormány titkolja, de tesztelések nélkül az is lehet, hogy nincs is róla információja. Utóbbit is minden erővel titkolja, pedig erről biztosan van pontos információja.

A kormány azonban beéri azzal, hogy propaganda szinten beszéljen arról, hogy „minden élet számít”. Azonban most is igaz: nem azt kell nézni, mit mondanak, hanem azt, hogy mit tesznek.

Sajnos vannak még megrázó képeim arról, hogy mekkora hazugság az orbáni mondat „a második hullámot kivédtük”. Vigyázzanak magukra!” – zárja sorait Hadházy Ákos.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!