Halálosan megfenyegettek egy elemzőt Orbán rádióinterjúja után

Krekó

Halálos fenyegetéseket kapott Krekó Péter, a Political Capital elemzője, miután Bayer Zsolt és Orbán Viktor kiforgatta egy az oltásellenesség kapcsán mondott szavait – írja a Telex.

Krekó a Politicónak nyilatkozta azt: „Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve”.

Ezt értelmezte félre először Bayer, aki a Magyar Nemzetben “az elmúlt évtizedek legnagyobb gazemberségének” nevezte az elhangzottakat. A publicista szerint Krekó az ellenzéki politikusokat szerette volna arra biztatni, hogy vegyék el a magyar lakosság kedvét a koronavírus elleni oltástól a kormányváltás érdekében. Orbán hétvégi interjújában ehhez csatlakozva pedig azt mondta: “ritkán hallani ilyen gonosz mondatot”.

A Political Capital keddi közleménye szerint Orbánék félremagyarázása óta

Krekó és családja több halálos fenyegetést kapott.

Az elemzőcég bejelentette: sajtóhelyreigazítási pereket indítanak a kormányzati irányítású újságok ellen, illetve személyiségi jogi pert indítanak a cikkek szerzői, köztük Bayer Zsolt ellen.

“Reméljük, hogy minél többen és minél gyorsabban megkapják az uniós és hazai hatóságok által engedélyezett vakcinákat. Továbbra is úgy gondoljuk azonban, hogy az orosz és a kínai vakcinák melletti kormányzati kampány csak elbizonytalanítja a választókat az oltásokkal kapcsolatban”

– írták közleményükben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!