Saját szavazói dobhatják a Fideszre az atombombát! Ez Orbán rémálma!

Már a fideszesek is dühösek a Fideszre, mivel dühítőnek tartja a Fidesz álszentségét Orbánék szavazóinak csaknem fele a Szájer-botrányban! A Publicus felmérése szerint a fideszes hívők többsége nem a melegpartit vagy a drogot tartja felháborítónak, hanem azt, hogy Szájer meleg orgiázása ellentmond mindannak, amit a Fidesz hirdet. Saját szavazói dobhatják az atombombát Orbánra azzal, hogy elfordulnak tőle!

„A Szájer-ügy rávilágított arra, hogy a kormánypártok által hirdetett értékrend csak a szavazók meggyőzését szolgálja, valójában nem ezt tartják fontosnak, hanem a hatalom megtartását” – ez a véleménye az emberek 64 százalékának, de még a Fidesz-hívek 16 százaléka is így gondolja ezt a Publicus kutatása szerint, melyet a Népszava közölt. Ez alátámaszthatja Török Gábor politológus véleményét, amelyről mi is írtunk: a nem elkötelezett

Fidesz szavazók „egy ilyen helyzetben időlegesen vagy tartósan kiábrándulhatnak vagy elbizonytalanodhatnak.”

A Publicus felmérése igazolni látszik a politikai elemző véleményét, mely szerint a Fidesz belvilágában „nagyon mély sebeket ütött az ügy”, annak hatása pedign „brutális volt.” A Fidesz szavazók 57 százaléka ugyanis is úgy véli, hogy „inkább elítélendő” az, amit Szájer József tett.

A fideszesek 35 százaléka szerint amit Szájer csinált, az közügy, „hiszen tettei ellentmondanak a pártja értékrendjének”

A fideszesek 40 százaléka azt tartják a legdühítőbbnek, hogy a politikus „életvitelével szembe ment mindazzal, amit pártja hirdetett a családról, a heteroszexualitásról és a kábítószer-használatról”. Ehhez képest csak 17 százalékukat háborította fel leginkább az, hogy drogot találtak nála, minden tizedik kormánypártit bántott az a legjobban, hogy Szájer orgiázott, és 12 százalékuk azon háborodott fel, hogy a szexpartin férfiak vettek részt.

1228 Publicus
Forrás: Népszava

Mindez arról árulkodik, hogy a Fidesznek a Szájer-botrányban nem sikerült meggyőznie saját szavazóit! Ez pedig azt jelzi, hogy saját hívei dobhatják az atombombát a Fideszre azzal, hogy folytatódhat a Fidesz népszerűségének morzsolódása,

egyre több szavazó fordíthat hátat Orbán Viktornak!

Ez a folyamat annál gyorsabb lehet, minél többen tudnak erről! Azt pedig, hogy miként lehet óriási csapás Orbán számára Szájer orgiázása, az alábbi cikkből tudhatják meg:

Most jöhet Orbánra az igazi csapás Szájer miatt!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!