Amerikai források szerint valami nagy dobás készül Orbán ellen

Orbán

Török Gábor az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt arról, hogy nehéz idők jönnek Orbán Viktorra, elsősorban az Egyesült Államok új kormánya miatt, ami miatt a magyar kabinet hamarosan nehéz helyzetbe fog kerülni a nemzetközi partnerekkel.

A politológus szerint előfordulhat, hogy 2022-ig előkerülnek olyan ügyek, mint amilyen a kitiltási botrány volt a 2014-es választások után. Úgy látja, hogy Orbánnak számítani kellett arra, hogy amikor látványosan Donald Trump mellé állt az amerikai elnökválasztási kampányban, vagy amikor Szijjártó Péter korrupciós vádakkal támadta az akkor még elnökjelölt Joe Bident, ezek nem maradnak majd válasz nélkül.

Török elmesélte, hogy bár egy magyar elemzőnek hagyományosan kevés információja van arról, ami az amerikai műhelyekben zajlik, amerikai kollégáitól azt hallja, hogy

“ahogy alakul az új csapat felkészülése, felkészítése, ők arról próbálnak győzködni, hogy annál is rosszabbra számítsunk, mint amire számítunk.”

Lehet igazság abban, amit Török amerikai forrásai állítanak, korábban mi is beszámoltunk arról, hogy nehéz idők jöhetnek Orbánra a Biden-kormány miatt. Ami külön aggasztó lehet a számára, hogy Biden azt az Antony Blinkent jelölte külügyminiszterének, aki anyai ágon magyar származású, és akit a liberális demokrácia elkötelezett híveként tartanak számon.

Bővebben itt írtunk arról, mit üzentek Bidenék nemrégiben Orbánnak:

Azt hitte, Szájer miatt fáj Orbán feje? Akkor mutatjuk, mit üzent Biden!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!