Sokkolta az RTL nézőit Rékasi Károly viselkedése: így reagált a kritikákra

Rékasi
Forrás: RTL Reggeli

A színművész az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol a felvezető szerint a koronavírusról és az újrakezdésről beszélgetett volna Szabó Zsófi és Papp Gergő műsorvezetőkkel – írja az nlc.hu.

A beszélgetés hamar rossz fordulatot vett, amikor Rékasi már az elején kötözködni kezdett a műsorvezetőkkel.

Kezdte azzal, hogy leteremtette őket, amiért nem hordanak maszkot és a távolságot sem tartják.

Szabó erre elmondta Rékasinak, hogy folyamatosan tesztelik őket, így erre nincs szükség.

Rékasi ezután panaszkodni kezdett, hogy a felvezetőben elfelejtették bemondani a nevét, ami miatt az édesanyja azt hitte, mégsem lesz benne a műsorban. Papp Gergő megpróbált reagálni, ám ekkor Rékasi letorkolta, hogy

“ne vágjon bele a szavába”, majd zavartalanul folytatta, amit elkezdett.

A legdöbbenetesebb pillanat azonban ezután következett, amikor arra kérte a műsorvezetőket, ha megajándékoznák őt, véletlenül se mikulásvirágot vigyenek neki, mert sikerült azokat is “kinyírniuk”, amik a stúdióban vannak. Rékasi ezután “virággyilkosoknak” nevezte Pappékat.

Később a Telexnek az alábbiakkal reagált a viselkedéséről szóló döbbent cikkekre:

Éppen most nézem vissza ezt a riportot, mert én is olvastam, nekem is jöttek visszajelzések. Nem tudom, ki mit érthetett félre. Senkit nem szándékoztam megbántani. Miért is tenném? Tényleg azon kaptam magam, hogy rajtam van maszk, egyébként meg mindenki eldönti maga, hogy ő akar-e a másik emberre odafigyelni vagy sem. Azért tettem csak szóvá, mert azt láttam, hogy rajtuk nincs, de én ezzel nem bíráltam, nem ítélkeztem senki fölött. Végül én alkalmazkodtam hozzájuk, nem kértem, hogy vegyenek fel maszkot.

A kiszáradt virágokra tett beszólása kapcsán pedig megjegyezte: a díszletet felügyelő ember hanyagsága az, hogy nem vette észre, hogy halott virágot nem mutogatunk. Azt is elmondta: az ajándékra vonatkozó megjegyzését “viccnek szánta”.

A teljes beszélgetést, amiben amúgy családi vállalkozásáról is beszélt, itt lehet visszanézni:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!