Orbán Viktorral csoda történt – most már biztos, hogy isten küldötte!

Ha nem is akkora csoda történt az adventi koszorú utolsó gyertyájának meggyújtásakor, mintha OrbánViktor képe jelent volna meg a pirítós kenyéren, ám a jelentősége megközelíti azt. Azt, hogy nem kamuról van szó, a miniszterelnök facebook oldalán megjelent videó bizonyítja.

A 444.hu vette észre, hogy a negyedik gyertya meggyújtásának első pillanataiban, mikor a kanóchoz tartja a gyufát, még nincs nyakkendő a miniszterelnökön, zakója alatt látszik a hanyagul kigombolt inge, ám amikor a gyertya meggyullad, és Orbán Viktor elveszi a gyufát, akkor már egy gondosan megkötött nyakkendő fogja össze az ing nyakát.

A fideszes hívők biztos isteni csodát látnak a dologban, ami ki is jár a kereszténységet ilyen keményen védő embernek, ám a valóság ennél kicsit kiábrándítóbb lehet. A mindig pontos fideszes média-gépezet hibázott, és két különböző időből származó felvételt vágtak össze. Nem ez az első eset, hogy homok kerül a gépezetbe, tavasszal Orbán mindenki által várt bejelentését végig sikerül hang nélkül közvetíteniük. De ne legyünk szigorúak, még Hollywoodban is megtörténnek ilyen bakik!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!