Nekimentek Szájer álszent dumájának – pedig még könyvet is írt belőle

1206 Szajer Egyhaz

Elég volt a magyarokra rótt megszorításokból és a kisemmizésükből, azonnal véget kell vetni az emberek és az önkormányzatok tönkretételének – erről tartott sajtótájékoztatót Aranyvasárnap, Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese a Terror Háza Múzeum előtt Budapesten.

Néhány évvel ezelőtt a Terror Háza igazgatója arról beszélt a médiának, hogy „a magyar dolgozók lusták és nagyigényűek”!

Nem ez volt az első eset, hogy a kormány és a hozzá közel állók megalázták a magyar dolgozókat, a magyar embereket! Ám a sajtótájékoztatónak nem ez volt a témája, a helyválasztást az indokolta, hogy a terror Házában kapható még mindig Szájer József: Ne bántsd a magyart! – című könyve.

„Ne bántsd a magyar munkavállalót, ne tett ki a multinacionális tőke kénye-kedvének,

ne add el a dolgozókat kilóra! Ne bántsd a magyart, ne köss stratégiai megállapodást olyan cégekkel, amelyek semmibe veszik a magyar munkavállalók és szakszervezetek jogait.” – szólította fel a kormányt a szocialista politikus, mert nem találta a könyben ezeket a sorokat. Majd hosszasan sorolta, hogyan nem kellene bántani a magyarokat: “Ne hozz olyan intézkedéseket, mind például a rabszolgatörvényt, amellyel családanyákat, családapákat kényszerítesz arra, hogy túlórapótlék nélkül kelljen ledolgoznia majd két év múlva azt a munkaidőt, amit most esetleg a válság miatt nem tud ledolgozni, és ne kényszerítsd arra, hogy heti hat napot dolgozzon

“Ne bántsd a magyart, tedd a dolgodat magyar kormány!”

– fogalmazott az MSZP elnökhelyettese.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!