Gyalázatos hazugságon kapták Novák Katalint – egy fokkal sem különb mint Szájer

Novák
Forrás: Novák Katalin/Facebook

Novák Katalinnak sikerült a Demeter- és Szájer-botrányok után tovább hergelni a társadalmat videójával, amiben kifejtett nézetei a női egyenjogúságról minimum 100 évvel ezelőtti gondolkodásmódot tükröznek. Ám Novák Katalin sem mindig így gondolkozott, úgy tűnik, a milliós miniszteri fizetés sikeresen átmosta az agyát.

Nem tudjuk eldönteni, hogy vajon 10 év alatt valóban felejt-e ennyit az ember, vagy van az a pénz, amiért hajlandó felejteni, és kritika nélkül fújni a propaganda azon részét, amit éppen ráosztanak. Novák kedvesen, mosolygósan közölte a nőkkel, hogy törődjenek bele a sorsukba, szüljenek,neveljenek gyereket, és ne is akarják utolérni a férfiakat. De vajon ő, a saját életével hitelesíti amit mondott?

“Unom a bárgyú mesekönyveket, szeretnék két mondatot úgy váltani egy felnőttel, hogy nem szakít félbe senki, és minden vágyam csukott ajtó mellett pisilni. Szeretném hasznát venni a két diplomámnak, a négy általam ismert idegen nyelvnek, az élettapasztalatomnak.”

Még mielőtt bárki felháborodna, hogy vajon melyik elfajzott sorosbérenc libernyák mondhat ilyet az anyaság szentségéről, akkor eláruljuk, Novák Katalin 2010-ből származó szavait idéztük. Novák Katalin megírta az anyaságát, és különdíjat kapott érte egy novellapályázaton. ” Persze érzem, hogy minden idegszálam pattanásig feszül Marci ordítását hallgatva. Becsukom az ajtót, felhangosítom a rádiót, és ez használ. Gondolataim visszatérnek oda, ahol mostanság minden szabad percemben kalandoznak. Elfogadjam a hízelgő ajánlatot?”írja az akkor már hetedik éve otthon, a gyerekekkel lévő Novák.

Persze tudjuk mi lett a vége: Novák elmenekült otthonról, elfogadta a “hízelgő ajánlatot”, mert nem elégítette ki a mosatlan tányérok elrámolása az asztalról, és a konyha rendbetétele, és most többet keres mint sok-sok férfi az országban.

Ugyanolyan gyalázatos képmutatás ez, mint Szájer Józsefé.

Nincs két Fidesz. Másképp élnek, mint amit mondanak. Másképp élnek, mint amit elvárnak tőlünk. Ne lopj, ne paráználkodj fontos parancsolatok, amíg nem nekik kell betartani. Egyre gyomorforgatóbb, amit művelnek, de reméljük, hamarosan vége lesz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!