Ceglédi Zoltán kiosztotta a TV2 álarcos műsorában bohóckodó Győrfi Pált

Ceglédi Győrfi

“EZ ÍGY NEM FOG MENNI”

– kezdte Facebook-posztját a politikai elemző, aki azt sérelmezte, hogy miközben Győrfi Pál, Szlávik János és a hozzá hasonló “tévédokik” komoly arccal mondják, hogy fogadjuk el, hogy az életünket nem élhetjük úgy, mint korábban, és ha nem akarjuk, hogy emberek haljanak meg miattunk, akkor maradjunk otthon,

aközben egyikük-másikuk “a tévében kánkánozik jelmezben”.

Mint fogalmazott: ezek az orvosok ugyanazok, akik azt mondják, hogy maradj otthon, ne vállalj fölösleges kockázatot azzal, hogy a szükségesebbnél több kontaktusba kerülsz.

“Győrfi Pál ehhez képest az egyik kereskedelmi tévé nagyszabású showműsorának beöltözős sztárja lett. Ének- és táncórákra járt, órákig tartó forgatásokon vett részt. Szlávik János a karácsonyi tévéműsort reklámozandó még egy Reszkessetek, betörők!-paródiát is leforgatott. Korábban az egyik napi szappanoperában is szerepelt”

– írta Ceglédi, megjegyezve: bármit is gondoljunk vírusról, járványról, áldozatvállalásról, ez így nem fog menni.

“Vajon mennyire hiszik el az emberek, hogy “Bergamo” van itthon, ha azt látják, hogy Győrfi meg Szlávik hakniban vannak?”

– kérdezte az elemző.

Elmesélte, hogy gyakran hallja, hogy azért is “az emberek” a hibásak, mert nyáron nem maradtak otthon, hanem “elmászkáltak velnesszelni”. Hogy abból lett a második hullám, hogy “nem tudtak a seggükön maradni”.

“Oké, akkor keress rá a YouTube-on, én kapásból három olyan reklámvideót találtam az idei nyári félszezonon belül Győrfi Pállal, amiben szó szerint azt mondja, hogy ne maradj otthon, menjél nyaralni, fürdeni, szállodába. Nem kéne kiállni, hogy bocs, jól fizető reklám volt, de nem lett volna szabad ezt javasolnom? Hogy én küldtem a fertőzésbe a magyarokat?”

Hozzátette: most ezek az orvosok azok, akik mindenkit hazazavarnak, oda, ahol a nappaliban, a tévében már ők maguk táncolnak, énekelnek, színészkednek.

“Szlávik úr, Győrfi úr, ugye tudják, hogy ebben az országban pont ezeket a szakmákat tették először tönkre a lezárások, és ők fognak utoljára „felszabadulni”? Tudják, ugye, hogy amiben önök most önfeledten kirándulnak, amit most saját maguknak kegyesen engedélyeztek, az hivatása és megélhetése volt profi énekeseknek és színészeknek? Milyen világ és milyen járvány az, ami alatt egy énekes biciklis futárnak áll, de Győrfi Pál főműsoridőben rappel az egyik országos csatornán?”

– fejtette ki Ceglédi, zárásként megjegyezve: várja a következő címlapos ledorongoló interjút a “felelőtlen emberekről”, akik nem képesek még ezt a kis áldozatot sem meghozni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!