Itt a legócskább fideszes trükk! A 43 milliót lenyúló céget átnevezték a feljelentő ellenzéki polgármester nevére!

1213 Niedermüllerkep

A kicsinyes bosszú világrekordját állította fel az a fideszes cég, amely ellen rendőrségi nyomozás zajlik, mert nem tudnak elszámolni Erzsébetváros előző, fideszes vezetésétől kapott milliókkal. A megdöbbentő történetet Niedermüller Péter mondta el egy Facebook videóban.

A vállalkozás még tavaly augusztusban kötött szerződést az akkori fideszes városvezetéssel a különféle kedvezményeket biztosító úgynevezett Erzsébetváros-kártyák kétéves üzemeltetésére. A Magyar Kedvezményhálózat Fejlesztő és Jogkezelő Kft. két évre előre egy összegben meg is kapta erre a pénzt, vagyis 43 millió forintot. Aztán jött az önkormányzati választás és

a kerület új vezetése kérdőre vonta a céget, milyen kedvezményeket biztosítottak az ott élő lakosoknak, de kiderült, hogy semmit.

„Ezt követően feljelentést tettünk, és a nyomozás meg is indult. Azt gondolta volna az ember, hogy ezzel a történet – legalábbis egyelőre – lezáródik és a rendőrség teszi a dolgát.” – mondta Niedermüller Péter arra utalva, hogy jelentős kárt okozó csalás és hűtlen kezelés gyanújával zajlik a nyomozás. Ám ekkor váratlan fordulat történt:

a feljelentett vállalkozó átnevezte a cégét Niedermüller.hu Kft.-re, vagyis a feljelentő ellenzéki polgármester nevére!

A polgármester szerint a cégnél arra gondolhattak, hogy a lakosság majd azt hiszi: az ő neve alatt „szipkázzák ki” a milliókat Erzsébetvárosból. Niedermüller Péter elmondta: ebben az ügyben is feljelentést tettek és zajlik a nyomozás. „Bízom benne, hogy a rendőrség ki fogja deríteni az igazságot, és be fog bizonyosodni, amit mi mindig is mondtunk, hogy az új önkormányzati vezetés alapfeladata az összes, az előző, fideszes városvezetéshez kapcsolódó sötét, korrupciógyanús ügyet maradéktalanul feltárja” – jelentette ki.

A primitív átnevezési trükk arról árulkodik: a fideszes ügyeskedők semmitől sem riadnak vissza. Ahogy közeledünk a választásokhoz, valószínűleg egyre több ilyen aljas félrevezetést láthatunk majd, ezért is fontos, hogy erről minél többen tudjanak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!