Brutális videó: így mosdatta perceken keresztül Semjén Szájert

Semjén
Forrás: Telex

Mint ismert: múlt héten, Szájer József botrányának kirobbanása után a Telex a Karmelita kolostorhoz látogatott, hogy a botrány kapcsán kérdezze a kormányülésre érkező képviselőket.

Semjén Zsoltot is megpróbálták megkérdezni, a miniszterelnök-helyettes azonban azzal hárított, hogy “miért kellene neki ehhez bármit is szólni?”.

Most újra tettek egy próbát, és sikerült is pár perc erejéig meginterjúvolniuk Semjént.

A politikus azzal nyitott a volt Indexes Fábián Tamásnak, hogy csakis “a régi ismeretre való tekintettel válaszol”.

Semjén azt mondta: az ellenzéknek nem ünnepelnie kellett volna Szájer bukását, hanem azt kellett volna mondaniuk, hogy

“welcome in the club”.

Mert hogy egyébként drukkolnak a melegházasságnak és a melegpropagandának.

Semjén azzal mentegette a szex- és drogbotrányba keveredett volt párttársát, hogy “nem az a probléma, hogy az emberek bűnt követnek el, hanem az, ha a bűnt megpróbálják erénynek beállítani, az erényt pedig bűnnek”.

A politikus szerint az a nagy különbség a jobb- és a baloldal között, hogy a jobboldal tudja, mi a bűn, a baloldal ezzel szemben erénynek próbálja azt beállítani.

“Az ember esendő, elkövet bűnöket. De ha tudja, mi a jó, akkor van esélye arra, hogy fölálljon”

– jelentette ki.

A kérdésre, hogy mennyire lesz képes a Fidesz-KDNP hitelesen képviselni a kereszténydemokrata értékeket Szájer botránya után, Semjén azzal válaszolt: “ez csak egy esemény, ami szerencsétlen, tragikus, de ez nem érinti a társadalmat, az alkotmányossági rétegeket”.

Kitért a melegellenes alkotmánymódosításra is, amiről azt mondta: “az egészséges fejlődéshez való joga a gyerekeknek egy olyan kötelezettség, amit az államnak meg kell védenie”. Ehhez hozzátette: egyébként a magánéletében felőle mindenki azt csinál, amit akar.

Videó:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!