Szorul a hurok a helyettes államtitkár körül – Egyre több a gyanús ügy!

35609055 2723325 Dba49ae7781228f854b3b6e6f9fa3931 Wm

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatali helyzettel visszaélésre irányuló hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást az Agrárminisztériumban, ahonnan az ügy érintettjét, a helyettes államtitkárt bilincsben vitték el.

A korrupcióval vádolt Nagy János ügyének újabb fejleményeit most a Blikk közölte elsőként, mely szerint a helyettes államtitkár cége, az alapítást követően, hatalmas sikereket könyvelhetett el.

A lap közölte, hogy a társaságot Nagy 2018-ban alapította társával, pont akkor, amikor helyettes államtitkárrá nevezték ki. A cég a kezdetektől sikeres volt,

hiszen már az első évben 45 millió forint adózott eredményt produkált, míg tavaly pedig ez az összeg elérte a 144 milliót.

A cég vezetői tréningeket, földügyi tanácsadásokat, és adatvédelmi tisztviselő szolgáltatásokat is nyújtott, ráadásul a lap szerint Nagy János üzlettársa és közös cégük látja el a fideszes vezetésű V. kerületi önkormányzat adatvédelmi tisztviselői feladatait, továbbá kapcsolatban állnak az állami tulajdonú Mecsekérc Zrt.-vel is.

Az önkormányzat a Blikk megkeresésére nem reagált!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!