Szájer orgiája a magyar keresztény egyházi vezetőket is lebuktatja!

1206 Szajer Egyhaz

Az ellenzéket szívesen kritizálják a magyar keresztény egyházi vezetők, de vajon mi a helyzet most, hogy a fideszes Szájer József keveredett meleg szexbotrányba? Egy vallási témájú portál, a SZEMlélek ezzel szembesítette a magyar püspököket!

Amikor a DK-s Niedermüller Péter tett félreérthető kijelentést, a katolikusok, az evangélikusok és a reformátusok is nyilatkozatban tiltakoztak. Amikor elkészült a Sargentini-jelentés, Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Kar elnöke védelmébe vette a magyar kormány tevékenységét. De vajon mi a helyzet most, amikor a fideszes Demeter Szilárd gázkamrázó náci beszédet közöl, vagy a Fidesz EP-képviselője, Szájer József droggal a hátizsákjában menekül egy brüsszeli meleg szexorgiáról?

Mit reagálnak a magyar keresztény egyházak vezetői a Fidesz morális botrányaira?

Ezzel a kérdéssel szembesítette a magyar püspököket egy vallási témájú portál, a SZEMlélek, mely szerint „joggal lenne feltételezhető, hogy mind Demeter Szilárd gyűlöletkeltő írása kapcsán – amire még a témában közvetlenül nem annyira érintett Magyar Tudományos Akadémia vezetői is reagáltak –, majd a Szájer József napvilágra került tettei által előidézett, hazánkat az egész világ előtt lejárató, évtizedek óta nem tapasztalt morális válságot okozó ügy vonatkozásában a keresztény egyházi vezetők ismét megfogalmazzák iránymutató gondolataikat.

Nemet mondjanak határozottan arra, ami a keresztény értékek mentén elfogadhatatlan, hitelesen képviselve az evangélium lelkületét.”

A vallási témájú portál szerint erre lehetőség is lett volna, hiszen pár napja, december 1-jén üléseztek a magyar katolikus püspökök, december 2-án pedig közgyűlést tartott a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa.

A magyar egyházi vezetők azonban mélyen hallgatnak!

A portál szerint sem a Magyar Kurír, sem az evangelikus.hu, sem pedig a reformatus.hu nem ír arról, hogy a hazai történelmi keresztény felekezetek egyházi vezetői bármilyen véleményt mondtak volna!

Azt már mi tesszük hozzá, hogy ez a hallgatás bizony beszédes.

Szájer botránya az egyházi vezetőket is lebuktatja: elárulja, mennyire elfogultak, ha a Fideszről van szó!

Bár a bűn egyházi megítélése elvileg pártsemleges, most mégis úgy tűnik: a magyar püspökök nem akarnak véleményt mondani a keresztény értékeket sárba rántó Fideszről. Ez a hallgatás legalább olyan botrányos, mint amit Szájer tett, mivel egy olyan kettős mércét jelez, ami a magyar kereszténység mély válságáról árulkodik. Erről azért jó, ha mindenki tud: hívők és nem hívők egyaránt…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!