Ezt nem teszi zsebre Deutsch: ezt üzente neki a Néppárt egy képviselője

Deutsch Van Dalen

“Kedves uram, kérem vegyen le a levelezőlistájáról. Túl gyakran küld propagandát, nem érdekel”

– ezt üzente a Magyar Hang információi szerint Peter van Dalen, az Európai Néppárt egy holland képviselője Deutsch Tamásnak, a Fidesz EP-képviselőjének.

Mint ismert: Deutsch tegnap küldött körbe egy levelet a Néppárt frakciójának, melyben arra kérte őket, hogy vonják vissza a kizárása érdekében benyújtott indítványt. A politikus ellen azért indult az eljárás, mert korábban gestapózva és ÁVÓ-zva reagált Manfred Weber frakcióvezető egy megjegyzésére.

Deutsch tegnapi levelében arról tájékoztatta a frakció tagjait, hogy bocsánatot kért Webertől, amit Weber el is fogadott. A fideszes politikus azzal érvelt, hogy így szerinte okafogyottá vált a kizárása miatt indított eljárás.

Nem a bocsánatkérős levél volt ugyanakkor az egyetlen, amit Deutsch szétküldött a frakció tagjai között, Orbán sértődött hangvételű levelét is továbbította, amiben a miniszterelnök arra szólította fel Webert, hogy ne nézze “balfácánnak” a magyarokat. Hogy a holland van Dalen pontosan melyik levélen sokallhatott be, Deutschén vagy Orbánén, az nem teljesen világos.

Bővebben Orbán kifakadásáról itt olvashatnak:

Orbán kifakadt Webernek: Nem vagyunk balfácánok

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!