Szájer és a Fidesz mindenkit hülyének néz! Önt is!

1203 Szájer Orbán
Fotó: MTI

Szájer József egyre mélyebbre süllyed a saját mocskában, mivel még a lebukása után is folytatja az emberek hülyítését. Olyasmit próbál elhitetni, amiről rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy nem igaz.

Bizonyítható, hogy Szájer József hazudik. Pedig a harminc éve folytatott hitvány képmutatás lelepleződése után az lenne az elvárható minimum, hogy a bukott fideszes politikus vállalja, amit tett, annak minden következményével együtt. Ezzel szemben

Szájer házibulinak hazudja a meleg szexorgiát, és készséges együttműködésnek az ereszen való menekülést!

Egy szót sem szól arról, miért ment oda és mit csinált ott, miért próbált elszökni, és hogy miért hallgatott erről az egészről, amikor lemondott. Mert ne felejtsük el, hogy a fideszes képviselő pár napja arról beszélt, hogy már régóta gondolkodott a befejezésen.

Szájernek még vérzett a keze, amikor azt írta, hogy a nagy lelki megterhelés miatt mond le!

Hát tényleg kurva nagy megterhelés lehetett pucéran lecsúszni egy ereszcsatornán, de a bukott fideszes politikus úgy gondolta, ezek a részletek már nem tartoznak a közvéleményre. És ez a szánalmas hazudozás azóta is tart

Szinte tapinthatóan

érezhető az izzadság szaga Szájer és a Fidesz mondatain, ahogy megpróbálják hülyének nézni az embereket.

„Házibuliról” beszélnek, meg „összejövetelről” és hogy mennyire sajnálják a gyülekezési szabályok megsértését. Ez kábé olyan, mintha a pedofil képeket gyűjtögető fideszes Kaleta Gábor azért kérne elnézést, mert lopta a wifi jelet. A bukott fideszes képviselő még azt sem hajlandó kimondani, hogy a kábítószert nála találták meg. Csak annyit ír, hogy „a rendőrség szerint exstasy tablettát találtak.” Aha, a rendőrség szerint. Mintha a Szájer táskájában lapuló drog csak egy vitatható vélemény lenne.

Pont ez a tömény hazugság és félrebeszélés igazolja, hogy ami Szájerről kiderült, az mind igaz!

Ennyi ócska és átlátszó félrevezetés után ki hiszi el, hogy a kábítószer nem az övé? Ki veszi be, hogy őszinte a bocsánatkérése? Mennyire hiteles a Fideszből való kizárása? Hiszen folyamatosan és pofátlanul a képünkbe hazudnak! Azt mondják a feketéről, hogy fehér, és elvárják, hogy elhiggyük! Egyszerűen vérforraló, hogy Orbánék azt hiszik: a magyar emberek ennyire primitíven átverhetőek!

Hát most mindenki választhat: vállalja a hülye szerepét, vagy soha többé nem hisz a Fidesznek. Más lehetőség nincs!

Ja, és még valami. Arról is beszélnünk kell, hogy ez a teljesen nyilvánvaló hazugságcunami nem egyszeri jelenség. Nem csak a szexorgiára mondják azt, hogy „házibuli”. Ez egy bevált Fidesz-módszer. Azt mondják, mindenkit meggyógyítanak, és már több ezer ember halt meg! Azt mondják, mindenkinek lesz munkája, miközben 150 ezer állástalan semmilyen ellátást nem kap! Azt mondják, a magyaroknak még sohasem volt ilyen jó, és közben padlón az egészségügy, a béka segge alatt az oktatás, zuhan a forint és milliók nélkülöznek!

A Szájer ügyében folytatott hazudozás a Fidesz elmúlt tíz évét is leleplezi. Ez Orbánék őszödi beszéde!

A Fidesz bukása elkezdődött. Az, hogy mikor takarodnak el, csak a mi önbecsülésünkön múlik. Van-e annyi tisztességes, jószándékú ember az országban, hogy Orbánéknak futniuk kelljen? Ez itt a kérdés. És ezért fontos, hogy erről minél többen tudjanak!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!