KILENC fideszes járt a meleg szexorgiákra? Borított a házigazda!

Orban Viktor Szajer Jozsef

Összesen kilenc fideszes politikus járt már olyan brüsszeli meleg szexorgián, amilyenen most Szájer József  lebukott – jelentette ki David Manzheley házigazda az Onet nevű lengyel lapnak. A Telex által közölt nyilatkozatban a férfi elmondta: Szájer december 12-ére tervezett hasonló partit, amire őt is meghívta.

A meleg szexorgia 29 éves házigazdája szerint nem Szájer volt az egyetlen jobboldali politikus vendége Közép-Kelet-Európából. „Mind családos emberek és kezdettől fogva azt kérik, az orgiákon való részvételük maradjon titokban.” Manzheley elárulta:

összesen kilenc fideszes politikus volt már az általa szervezett szexorgiákon,

több más helyi politikus és külföldi képviselő mellett. A szervező azt is elmondta, hogy ezek kizárólag melegek férfiaknak rendezett bulik, ahol a nők maximum nézőként vehetnek részt,

„a férfi résztvevők mind szexelnek egy vagy több férfival.”

A pénteki, járványvédekezési tilalmat megszegő buliról azt mondta, hogy „egy idióta elfelejtette bezárni az ajtót, így a rendőrök csak simán besétáltak”.

Ebből aztán egy kínos félreértések is adódtak, mivel

„több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része.”

A házigazda megerősítette, hogy Szájer valóban az ablakon át próbált elmenekülni a rendőri intézkedések elől. Az meleg szexorgián egyébként még egy francia és egy kelet-európai diplomata is jelen volt. Pikáns részletként Manzheley azt is megemlítette, hogy Szájer december 12-re tervezett egy hasonló partit, amire őt is meghívta.

Az még nem derült ki, hogy kik lehetnek azok a fideszes politikusok, akik Szájeren kívül a meleg szexorgiák vendégei voltak, de egy biztos: akárkik is ők, nem lehet nyugodt az álmuk. Mostantól ugyanis

csak idő kérdése, hogy mikor bukkannak fel újabb fideszes nevek a meleg szexbotrányban!

Érdekes lesz figyelni, hogyan reagálnak mostantól azok a fideszes politikusok, akik rendszeresen járnak Brüsszelbe… Mindez pedig azt vetíti előre, hogy a leleplezéseknek még folytatódhatnak!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!