Varga Judit fotón mutatta meg, milyen a hangulat Orbánnál

Varga
Forrás: telex.hu

Sok kormánypárti politikusnak láthatóan még szerdára sem sikerült felocsúdnia az utóbbi évek legnagyobb fideszes botrányából.

A Telex ellátogatott a Karmelita kolostorhoz, hogy megkérdezze a szokásos délelőtti kormányülésre érkező kormánytagokat, mit szólnak Szájer kedden kipattant ügyéhez.

Mint ismert: Szájert múlt pénteken tartóztatta le menekülés közben a belga rendőrség egy illegális szexpartin való razzia során. A politikusnál drogot is találtak, amiről azt állította, nem tudja, hogy kerülhetett hozzá. A botrányról tegnap számolt be először a belga sajtó.

A Telex az épületnél csípte el Varga Juditot, aki a lap munkatársának az ügyet firtató kérdésére azt felelte: “Szájer az egyetlen helyes döntést hozta meg ebben a helyzetben”. Arról is érdeklődtek, hogy Varga szerint gyengíti-e a kormány álláspontját Brüsszelben a jogállamiság-vitában ez az eset, de a miniszter erre azt mondta, “nem kívánja kommentálni”.

A Telex videója az esetről:

Nem sokra rá Varga az épületből mégiscsak reagált a Facebook-oldalán. Egy fotót mellékelve a poszthoz, azt írta: a Karmelitához az uniós ügyekkel foglalkozó kormányülésre érkezett, melyet ő vezet EU-ügyekért felelős miniszterként.

„A célt nem téveszthetjük szem elől akkor sem, ha megpróbálják megzavarni figyelmünket: a magyar emberek érdekeit képviseljük Brüsszelben, ha kell akkor Brüsszellel szemben is!”

– írta, láthatóan megtört arccal.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!