Orbán elégedett lehet – Így közölte az év botrányát a közmédia!

Forrás: MTI

December 1-jén robbant ki a botrány, melyből kiderült, miért mondott le Európai Parlamenti mandátumáról Szájer József. A hír vezető téma lett a hazai és külföldi sajtóban is.

A fideszes politikuson rendőrök csaptak rajta egy illegálisan megtartott meleg szexbuliban Brüsszelben, aki a hatóságok elől az ereszcsatornán kapaszkodva próbált menekülni, droggal a hátizsákjában.

Az elmúlt időszak legnagyobb botrányát szinte minden hírcsatorna leközölte, azonban a televíziónézők nem minden esetben kaptak ugyan olyan szintű felvilágosítást.

Az állami köztévé – melynek tavaly a 100 milliárd forintot is meghaladta már az éves költségvetése – úgy közölte Szájer drogos, meleg szexorgiáját, hogy beolvasták a bukott EP-képviselő közleményét:

“Részt vett egy Brüsszeli házibulin, amivel megsértette a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, és vállalja az ezért járó szankciókat”

– olvasta fel Németh Balázs az M1 híradójában.

Ezzel lényegében közölték a hírt a csatorna nézőivel, csak azokat az apró részleteket felejtették ki, hogy milyen “házibuli” volt melyen részt vett a fideszes politikus, mint ahogy azt is elfelejtették közölni a híradásban, hogy droggal a táskájában próbált meg elmenekülni a helyszínről.

A közleményből kiemelik még továbbá azt is, hogy Szájer szerint “botlása” személyes volt, ezért pedig csak magának tartozik felelősséggel, valamint hogy ezt ne terjesszék ki hazájára vagy politikai közösségére.

Az állami csatorna hírműsora idézte az ellenzéki pártok témával kapcsolatos reakcióját is, amivel minden bizonnyal még jobban össze lettek zavarva azok a nézők, akik csak ezekből a híradásokból tájékozódnak, hiszen Németh szavaiból egyáltalán nem derül például ki, hogy miért hasonlítják Szájert az ellenzékiek Borkai Zsolthoz.

Az ellenzék tehát nem lát különbséget: Borkai után Szájerről is kiderült, milyen keresztény-konzervatív értékeket képvisel, és ismét előkerült a tavalyi szlogen, miszerint

“Nincs két Fidesz”!

MENEKÜLÉS KÖZBEN, DROGGAL A TÁSKÁJÁBAN FOGTÁK EL SZÁJERT

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!