Ezt az egy dolgot kell még megtennie Szájer Józsefnek – ezzel még tartozik

Orban Viktor Szajer Jozsef

A férfibuliba meghívás nélkül résztvevő, majd a szexbotrány kirobbanása után lemondó Szájer József története sok mindenről tanúskodik. Elsősorban arról, hogy miként is kell gondolkodni a Fideszről.

Amikor Szájer lemondott az EP mandátumáról, mi is, mint sok más újság és elemző megpróbáltuk kitalálni, vajon mi húzódhat a váratlan lemondás hátterében. Normális logika alapján, ismerve a Fidesz és Orbán Viktor külpolitikáját, az EU-val és saját pártcsaládjával való egyre élesebb konfliktusait, normális politikai okokat próbáltunk találni. Például, hogy az europer, az atlanti politika elkötelezett híve nem bírta már tovább Orbán ámokfutását. Aztán elérkezett a tegnapi nap, és rá kellett jönnünk, nincs semmi a Fideszben, amit normális, józan logika alapján kellene elemezni. Csak

orgia, drog, szex és kurvák vannak

ameddig a szem ellát! Semjén egy luxusvadászaton egy háziállatot lő le, Borkai egy adriai jachton kurvázik, Kaleta 19 ezer pedofil képet rejteget a laptopján, Szájer pedig egy droggal teli hátizsákkal menekül el egy meleg szexbuliból. Ezek az ügyek, amiről tudunk. De tudnunk kell, nincs két Fidesz. Csak az van, amelyik az előtérben az épp Szájer által megszövegezett Alaptörvénnyel takargatja el azt, hogy mára

már csak egy rothadó fekéllyé vált Európa testén!

Szájer Józsefnek van még egy esélye, hogy valami jót is tegyen életében. Egy dologgal még tartozik. Egy dolgot még nem tett meg, még nem állt ki a hazai melegközösség elé, és nem kért tőlük bocsánatot. Ezt az egyet kellene még megtennie a nyilvánosság előtt. El kellene mondania, hogy milyen volt az élete a folytonos titkolózástól és rejtőzködéstől, hogy milyen volt pusztán a társadalmi elvárások miatt megházasodnia, mennyire volt megalázó, ahogy párttársai a melegek ellen uszítva szerezték meg az ő posztjához is szükséges szavazatokat!

Ki kellene állnia, és elmondania Dúró Dórának, hogy nem a Meseország mindenkié című könyvtől vált meleggé, de lehet, ha gyerekkorában olvassa, akkor teljesebb és egészségesebb lett volna a lelke, és felemelt fejjel tudott volna élni!

Talán ezzel a pár szóval valamit keveset jóvá tudna tenne abból, amit eddig elkövetett.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!