Exkluzív interjú – Újabb részletek derültek ki a Szájer bukását előidéző buliról!

35588431 D179233b6ce256f55a7db5afdf2e1bc2 Wm
Forrás: AFP

A világsajtó is vezető hírként számolt be arról, hogy Szájer József fideszes EP-képviselőnek azért kellett lemondania mandátumáról, mert a rendőrök elkapták egy meleg szexbuliban, ahol vélhetőleg drogot is fogyasztottak.

A Blikk közlése szerint, egy belga lapnak interjút adott David Manzheley, a pénteki orgia házigazdája.

Manzheley elmondta, hogy ő eredetileg csak tíz embert hívott meg, de végül szinte mindenki elvitte magával a barátját, így lettek végül 25-en. A lapnak beszámolt arról is, hogy Szájer sem volt eredetileg meghívva, őt is az egyik ismerőse vitte magával a szexbuliba.

A házigazda kiemelte, hogy a rendőrök kopogtatás nélkül törték rájuk az ajtót, majd gorombán viselkedtek velük és sértegették őket.

“Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?”

– teszi fel a kérdést a lapnak adott interjújában Manzheley.

“Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek. Nem hiszem, hogy ez büntetést érdemel”

– mondta az orgia házigazdája, aki azt tagadja, hogy drogot is használtak volna a bulin.

A belga ügyészség szerint a szexpartira a szomszédok hívták ki a rendőrséget, akik nem is sejtették, hogy kik a résztvevők, ők csak a járványügyi rendelkezések megsértése miatt mentek ki a helyszínre.

Az azóta már lemondott fideszes EP-képviselő a helyszínről a rendőrök érkezését követően az ereszcsatornán keresztül próbált meg menekülni, de a rendőrök végül őt is elfogták. Szájer véres kézzel állt a hatóságok előtt, akinek a hátizsákjában drogot is találtak.

A belga lap kiemeli azt is, hogy Szájer meztelen volt, mikor a rendőrök elkapták!

A bukott politikus lemondásakor még nem beszélt se az orgiáról, se drogról. Az ügy kirobbanását követően ismerte el, hogy részt vett az szexbulin, a droghasználatot azonban tagadja, bár ennek ellenére a belga ügyészség szerint Szájer ellen kábítószer-birtoklás miatt is eljárás indult. Közleményében családjától is bocsánatot kért viselkedéséért.

A lap az interjúban közölte a helyszínen készült fotókat is, így látni, milyen körülmények között rendezték meg a meleg szexpartit.

(18+) FOTÓK SZIVÁROGTAK KI A SZEXPARTI HELYSZÍNÉRŐL

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!